Güzel:) Güzel sözler... evet güzeller:)
jejep Üye Konu Sahibi by_hükümdar' Alıntı: Güzel Güzel sözler... Genişletmek için tıkla ... evet güzeller
jejep Üye Konu Sahibi ¦ ° pî§køpât °¦' Alıntı: Saol dostum bunlardan iyi msj olur.... Genişletmek için tıkla ... aynen dostum ben bunları sevda yazdım
¦ ° pî§køpât °¦' Alıntı: Saol dostum bunlardan iyi msj olur.... Genişletmek için tıkla ... aynen dostum ben bunları sevda yazdım
jejep Üye Konu Sahibi by_hükümdar' Alıntı: Güzel Güzel sözler... Genişletmek için tıkla ... evet güzel sözler
fuatfurit Üye Klavyene - parmaklarına sağlık düşüncene sağlık ama en yürekten gelen sözüm nasılsın selam'ın alleyküm alleyküm selam bu benim
Klavyene - parmaklarına sağlık düşüncene sağlık ama en yürekten gelen sözüm nasılsın selam'ın alleyküm alleyküm selam bu benim
jejep Üye Konu Sahibi fuatfurit' Alıntı: Klavyene - parmaklarına sağlık düşüncene sağlık ama en yürekten gelen sözüm nasılsın selam'ın alleyküm alleyküm selam bu benim Genişletmek için tıkla ... kralsın
fuatfurit' Alıntı: Klavyene - parmaklarına sağlık düşüncene sağlık ama en yürekten gelen sözüm nasılsın selam'ın alleyküm alleyküm selam bu benim Genişletmek için tıkla ... kralsın