Yurdum İnsanları - Bölüm - 1

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Yurdum İnsanları - Bölüm - 1

Yurdum insanı her zaman pratik zekalıdır, alternatif çözümler asla bitmez.

Aşk o kadar özel bir duygudur ki, insan sevdiğinin adını kullandığı güç kaynağına bile yazabilir.

Hırsızlık yapanı işlediği suçtan pişman edecek ilginç mesajlardan biri daha...

Satışları arttırmak için bulunan şaşırtıcı yöntemlerde asla sınır olmaz.

Kullanılmış bir plastik bardak çöpe atılmadan önce nasıl değerlendirilir diye sorarsanız, yaratıcı yurdum insanının yaptığı bu ilginç figüre bakabilirsiniz.

Olası bir kazaya karşı alınan ilginç yöntem : "Dikkat! Ehliyetimi Yeni Aldım"

Adana'nın Kozan ilçesinde köylere yolcu taşıyan Ayhan Bal, minibüsüne taktırdığı duvar tipi split klima ile bir yandan yolcularını Çukurova sıcağından kurtarırken, bir yandan da yakıttan önemli oranda tasarruf sağladığını söyledi.

Yurdum insanı her konuda olduğu gibi iş konusunda da pratik çözümlere sahiptir. Fotoğrafta iki klima tamircisinin akrobatik çalışma tarzlarını görüyorsunuz. Güvenliği de belden bırakmamışlar...

Yurdum insanının sıkça araçlarında aksesuar olarak kullandığı kompakt disklerin kullanım alanlarını genişletiyor. İşte benzin kapağı olarak kullanılan bir cd...

Yurdum insanı pratik zekasını her yerde gösteriyor. Keki matkabıyla karıştırarak görenleri şaşırtıyor...

Yurdum insanı bir sap bulamadığı için mi yoksa geçtiği yerleri temizlemek için mi bu kol değneğine süpürgeyi taktığı bilinmez ama görüntü hayli ilginç.

Yurdum insanının bozulan eşyaları tamir etmesi konusunda haklı bir gururu vardır. Fotoğrafta da yurdum insanının pratik zekasının bir ürününü görüyoruz.

Ülkemizde kimse kimsenin yoldaki bir çukura düşerek kaza yapmasını istemez bunun için de yola yapabileceği tüm uyarıları yapar...

Yurdum insanı hurdaları da değerlendirmek ister. Bunun için yaratıcılıkta sınır tanımaz tıpkı bu fotoğrafta otomobil parçalarından yapılan bahçe çitinde olduğu gibi...

Ağrı'nın Patnos ilçesinde bir vatandaş, hastalanan kuzusunu poşete koyarak veterinere götürdü.

Cuma namazına giden bir yurdum insanı "Tanrı meşgul, ben yardımcı olabilir miyim?" yazılı elbisesiyle namaz kılıyor...

Verdiği emlak ilanı için evinin fotoğrafını çeken yurdum insanı tuvaletini yapan çocuğunu görmemiş midir acaba...

Aracının marka logosunu söküp kendi resmini koyan yurdum insanı kendini ne kadar sevdiğini gösteriyor...

Yazın gelmesiyle yazlık zevkler de tekrar ortaya çıktı. Kene korkusundan geçen sene ertelenen piknik sevdası bu sene kenelerin ciddiye alınmamasıyla tekrar canlandı. Hem de yasak yerlerde bile...

Para saklamak için pek çok yöntemimiz vardır. Hepsi birbirinden zekicedir...

İETT araçlarında boş yer bulmak zordur. Herkes kendi çözümünü üretir...

Yaratıcı habercilik konusunda yurdum insanı görüldüğü üzere çok başarılıdır...

Muhtar adayı Donjuan Kocakuşak fazla yoruma yer bırakmıyor...

Her zaman espirili ve çocuksuyuzdur...

Yurdum meyveleri de kendini beğendirmek için çabalar...

Hep anlatımımızı kuvvetlendirmek için çalışırız...

Yurdum insanı her zaman pratik zekasıyla dikkat çekmiştir. İşte mangal yakmanın kolay yolu...

Sıcak havalarlan etkilenen elektrikli aletler için de en iyisini düşünüyor yurdum insanı.

Yurdum insanı en büyük sorunlarından otopark konusuna değişik önlemler bulmuş.

Bakkallarımız da çok kozmopolittir. Her şeyi yan yana bulabilirsiniz.

2. Bölümde Görüşürüz.
:)

• Beğen
Tepkiler: anl_tr, aLone ve ALPARS™

anl_tr

anl_tr

Emekli Yönetici
bir çogu forumda vardı ama yeniler baya güzelmiş çok güldüm saol paylaşım için

çeşnibahar

çeşnibahar

Üye
çok güzel yaf, çok beğendim ve okurken çok eğlendim.. teşekkürler.. :gul: :D

ALPARS™

ALPARS™

Üye
sağol güzel resimler.:kop:

Candy

Candy

Üye
Harika :kop:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar. :)

aLone

aLone

Üye
bitanesi bizim ülkemizde değil ama çok merak ettim güldük ettikde bu resimler bizim ülkemizin güzel insalarını kötülemek için mi yoksa sadece komiklik için mi

jackalx_06

jackalx_06

Üye
yurdum insanı deyince olay bitiyor kardeş. ama çok ilginç ve komik.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
    Konu Sahibi
bitanesi bizim ülkemizde değil ama çok merak ettim güldük ettikde bu resimler bizim ülkemizin güzel insalarını kötülemek için mi yoksa sadece komiklik için mi

Yurdum insanını kötüleyecek hiçbir fotoğraf yok kardeş rahat ol. ;)
Türkler'in pratik zekâsını ve toplum olarak vazgeçemediğimiz huylarımızı ön plana çıkarıyor bu konu...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Burası Türkiye :)

unrivaled

unrivaled

Üye
:oke::kop:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt