Yumurtadan 4 Bacaklı Civciv Çıktı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Yumurtadan 4 Bacaklı Civciv Çıktı


Zonguldak ‘ın Alaplı ilçesinde, bir tavuk çiftliğindeki 4 bacaklı civciv görenleri şaşırtıyor.
4 BACAKLI CİVCİV
Doğancılar köyünde faaliyet gösteren tavuk çiftliği sahibi Recep Karahan, bir firmadan yetiştirmek üzere satın aldığı civcivler arasında 4 bacaklı iki hayvanın olduğunu gördü. Diğer civcivlerden ayrı bir yerde beslediği hayvanlarından biri 10 günlükken telef olurken diğeri ise yürüme güçlüğü çekmesine rağmen hayatta kaldı.
Recep Karahan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 bacaklı civcivleri görünce şaşkınlık yaşadığını, ilk kez böyle bir durumla karşılaştığını söyledi.

İki civcivden birinin telef olmasının ardından diğerine daha özenle bakmaya başladığını ifade eden Karahan, “Şu anda 20 günlük olan civcivimi diğerlerinden ayrı bölümde besliyorum. Çünkü farklılığı nedeniyle ona zarar vermelerinden korkuyorum. Çiftliğimde 4 bacaklı civciv olduğunu duyanlar hayvanı görmeye geliyor. Şu an civciv 2 ayağını yere basarak yürüyor. Diğer iki ayağı ise yere değmiyor. Yürüdüğü zaman 10-15 adımdan sonra düşüyor” dedi.
Alaplı Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğünde görevli veteriner hekim Tacettin Ata da 4 bacaklı civcivin çok nadir görüldüğünü ifade ederek, “Genetik bir bozukluk söz konusu. Kümes hayvanlarında bu duruma milyonda bir de olsa rastlanıyor. Hayvanın yaşaması çok düşük ihtimal” diye konuştu.
 


haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
Çift sarılı olduğu zaman böyle oluyor
 
bboyQ7

bboyQ7

Üye
İlginc :hmmm
 
kadir.ozel2

kadir.ozel2

Üye
kabız civciv olmasın!
 
  • Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3 ve yaren_dede
u_cosar

u_cosar

Üye
ilginç
 
haydaravısyon

haydaravısyon

Üye
But tavugun en lezztli yeri bu tavuktan dört tane but çıkar
 
lolaman

lolaman

Üye
Yazık hayvana bence ötenazi gibi bişey yapması lazım hem kafası görünmüyor resimde?Birde benim civciv aklıma geldi videosunu paylaşmıştım forumda resimleri vardı memlekete gidiyoduk onuda götürdük o şimdi bir horoz :D ama nasıl bişeyse bana saldırmıyo :D arada atlıyo falan ama ötüyo yani şimdilerde istanbuldayım göremedim beneğimi kardeşim koymuştu benek koydu adını :D çok akıllıydı ya :D
 
serinaga

serinaga

Üye
GDO'ya uğramış bu civciv ...
 
The East

The East

Üye
yüzü nerde
 

askinaeskiya04

Üye
10 yıl boyunca toptan ve perakende yumurta sattım ki yumurtanın her türlü şekillisini nerdeyse gördüm ama böyle bi sey ne duydum ne de gördüm ilginç
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt