Yumurta kabuğundan ulusa sesleniş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
önceden edvird varmış

şimdide yumurta kabgu

Suni patlama

kardeş intihar etme.intihar eden insanın ruhu cennet ile buluşmaz.sen şu hayata neden geldigini biliyor musun? nasıl geldigini,ne kadar şanslı oldugunu biliyor musun? babanın milyonlarca sperminin arasından sen seçilmişsin.seçilmiş şanslı insanlar sınava alınır.sen intihar edip şansını kaybetme.sana verilen yaşama şansını iyi degerlendir.hayatın bugün kötü olur yarın iyi.herşeyin ilacı zaman.birde benden tavsiye bi psikoloji uzmanına görün.eger psikoloji uzmanına görünmekten utanıyorsan hani deli flan derler diye,utanma.çünkü inanki sana deli diyenler aslında senden deli.dünya döner herkes yaşar,vakti gelen ölür.önemli olan bir gün degil,bütün hayat.önemli olan nasıl dogdugun degil,azrailin nasıl geldigi.benden bu kadar.

'Davut

Üye
Cesaretle Atlanmaz Cesaretsizliktan atlanır Koçum....

Aege

Üye
Aman sen intihar etme .En azından tebessüm ediyorum senin yazılarını okuyunca.Hayal gücün müthiş buralarda harcanıyorsun

Silinen Üye 776553

Kapalı Hesap
Daha bakkaldan gidip sakız alamıyon ne intiharı

Tepkiler: Tuba.Erva

Necmati

Üye
ordan Maxicep Çekiyomu

zaza

Üye
yumurtacık hadi itiraf et sende rahat et bende

mcnpl4

Üye
adam varken değerini bilemedik

Tepkiler: Silinen Üye 2149105
ortalama insan ömrü 60-70 yıl (bunu göz önünde bulundurursak 40 yılın kaldı)40 yıl boyunca hep acı çekeceğini de düşünürsek
(allah korusun)

Ahiret ise sonsuz yani intihar ederesen cehennemde kalma ihtimalin yüksek(allah bilir)

Şimdi sen yanan ateşe 5 saniye bile dayanamazken cehenneme nasıl dayanmayı düşünüyorsun(cehennemdeki ateş dünyadaki ateşin 70 katı sıcaklıkta)

Boşver intiharı benim gibi hiçbirşeyi umursama (bence kitap yaz hayal kur.)yada doktora görü

----------Eklendi @ 21:09:16 ---------- Yazıldı @ 21:08:25 ----------

adam varken değerini bilemedik

Ne oldu intihar mı etti

mcnpl4

Üye
bu gun bi koli yumurta aldim ama yiyesim gelmiyi

Tepkiler: -efşan

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap

kabuğunu kırmanı bekliyoruz

mcnpl4

Üye
benim adim geciyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...