YUMİ Multiboot Programı Nedir - Kullanımı - Videolu Anatımı

Sponsorlu Bağlantılar

CABBAR

CABBAR

Üye
    Konu Sahibi
YUMİ Multiboot Programı Nedir - Kullanımı - Videolu Anatımı
YUMİ Multiboot Nedir?
İçeriğinde birçok linux dağıtımının otomatik olarak eklenmesini sağlayan, hatta elinizde dağıtımların ISO ları bulunmasa dahi bunları indirebileceğiniz linkleri veren, Linux dağıtımları haricinde herhangi bir Bootable ISO dosyasını (Windows vs.) sorunsuzca ekleyebilen, hatta ve hatta Antivirus, Recovery vb. takımları tek tıkla indirmenizi ve USB belleğinize eklemenizi sağlayan bir arayüze sahip.

USB belleğinizi oluşturduktan sonra istediğiniz bir zamanda içindeki linux dağıtımlarını ve toolları kaldırmanıa izinvermekle kalmayıp, istediğiniz zaman daha başka eklemeler yapmanıza da müsaade ediyor.

Bu adresten indirebilirsiniz:

Ayrıca kulanmakta sıkıntı çekenler için aşağıda videosu da var

- - - Eklendi - - -

Video eski olduğu için yeni sürümler görünmüyor. Sizin indirdiğiniz yeni sürüm YUMİ Multiboot programında şu anda var olan büün Linux sistemlerini görebilirsiniz.

- - - Eklendi - - -

Pardus'un hiçbir sürümü yokmuş şimdi farkettim

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Dedimki videolu anlatim koymayin :D

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Hee tamam :) mobil internet kullanan adam videoyu izleyemez mesela ben :)

• Beğen
Tepkiler: CABBAR
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Takıldığınız yer olursa sorun mobil cevaplarız hakan :)

HakanSeven12

HakanSeven12

Üye
Mesela ben videoyu izleyemedigim icin bu konu bana bisey ogretmedi herkese tek tek anlatmaktansa resimli anlatim daha iyi olur :) yinede siz bilitsiniz tabi bu bir oneri

- - - Eklendi - - -

Mesela ben videoyu izleyemedigim icin bu konu bana bisey ogretmedi herkese tek tek anlatmaktansa resimli anlatim daha iyi olur :) yinede siz bilitsiniz tabi bu bir oneri

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Evet herkes bildiğini paylaşsın ancak konu kirliliği olmadan mobil olan arkadaşlarıda gözönünde bulundurarak yakında konular birleştirilir.

Takipçi Satın Al

Üst Alt