ouSahin
Üye
Yazdım yazdım sildim.. Ne desem siyasi diye silecekler... Söyleyecek çok şey var...
Çok ciddi bir savaşın eşiğindeyiz arkadaşlar. PKK'nın elinde ABD'nin temin ettiği tanklar bile mevcut artık! Bela sadece PKK değil günümüzde. Yapılacak savaş, bir yerde ABD ile de olacak. ABD köpeğinin gözü ülkemizde. Allah yardımcımız olsun.
Bu siyasi degil ki Bunu siyasi saymıyorum ben Vatan gidiyor Canlar gidiyor...
Yönetim şuan şu dakka yapması gereken şeyi yapmıyor..Asker Savaşmak istiyor..Yönetim İstemiyor tarzında duruyor..
Abdullah Gül Bu iş Kızını evlendirmeye benzemez Senin Canın Mutlu Oluyor Ama görmüyormusun Kaç Anne Babanın Canı Yanıyor..
Abdullah Gül Bu işte Refarandum Yok Burda biri Seçilmiyor Ölümüne Savaşa Evet Diyen Halkımız var..Vatan İçin Canını Feda Edenler Var
Bu siyasi degil ki Bunu siyasi saymıyorum ben Vatan gidiyor Canlar gidiyor...
Yönetim şuan şu dakka yapması gereken şeyi yapmıyor..Asker Savaşmak istiyor..Yönetim İstemiyor tarzında duruyor..
Abdullah Gül Bu iş Kızını evlendirmeye benzemez Senin Canın Mutlu Oluyor Ama görmüyormusun Kaç Anne Babanın Canı Yanıyor..
Abdullah Gül Bu işte Refarandum Yok Burda biri Seçilmiyor Ölümüne Savaşa Evet Diyen Halkımız var..Vatan İçin Canını Feda Edenler Var
Konu Vatansa Canımız Feda..
Konu Vatansa Canımız Feda..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?