yüksek hızlı usb 2.0 bağlantısı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
yüksek hızlı usb 2.0 bağlantısı
arkadaşlar ben bılgısayarıma format atmıstım fakat tam hatırlamıyorum format attıktan sonra mı oldu bu hata bılmıyorum ama olay şu ben bilgisayara flashdisk takıyorum sağ altta uyarı cıkıyo "Yüksek hızlı usb2.0 bağlantı noktasına bağlanırsa daha hızlı çalışabılır Kullanılabılır bağlantı noktaları için tıklayın " yazıyo tıklıyorum ama herhangi bir soru işareti yok eksik olduğuna dair acaba neden kaynaklanabılır yarım eder mısınız

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
anakartın gerekli olan tüm driverlarını yüklediğinden emin ol..
ve en güncel sürümü yükle sorun kalmaz :oke:

*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
anakart driverları nasıl yuklenıyo bıldıgım kadarıyla bios filan giriyomus ışin içine

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
yok hayir anakart modelıne gore sıtesıne gır uygun chıpset derıverını yukle tamamdır :oke:

*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
anakartımın ne oldugunu nasıl anlıcam asus herhalde ama emin değilim

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
cpu-z programını ykle mainboard kısmında yazar :oke:

*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
cpu-z programını ykle mainboard kısmında yazar :oke:

tamam yukledım asus p5ld2-se bunun driverini mı yuklıcem

edit:ben drıver ındırmeye calısırken asusun sıtesınde chıpset bıos gıbı secenekler cıktı hangısını ındırıcem

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
sana yüklemek istediğin driverı sormuş.eğer biosuda güncellemek istiyorsan bios driverlarınıda yüklemiş. yani sen chipseti indir yükle bakayım

*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
sana yüklemek istediğin driverı sormuş.eğer biosuda güncellemek istiyorsan bios driverlarınıda yüklemiş. yani sen chipseti indir yükle bakayım

indirdim rar ın ıcınden bırsuru sey cıktı asus setup vardı ona tıkladım bısey yukledım ama anlamadım sonuçta hala aynı uyarı

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye

setup aynımı bakar mısın?

*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar driver navigator ile yükledim eksik olan driverleri yeniden başlattım fakat hala aynı uyarıyı verıyo arkadasım dedı kı bunun içindeki kablosu cıkmıs olabılır dedı (usb gırıslerının kablosundan bahsedıyo herhalde). Nasıl halledicem bi yardımcı olur musunuz

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
arkadaşlar driver navigator ile yükledim eksik olan driverleri yeniden başlattım fakat hala aynı uyarıyı verıyo arkadasım dedı kı bunun içindeki kablosu cıkmıs olabılır dedı (usb gırıslerının kablosundan bahsedıyo herhalde). Nasıl halledicem bi yardımcı olur musunuz
kablo durduk yere cıkmaz...
işletim sisteminden kaynaklanan bir uyarı olabilir dikkate alma boşver :oke:
usb çalışıyorsa sorun yok...

turkıshpower66

turkıshpower66

Üye
aynen bende xpdede cok diyordu sana slim driver öneririm formattan sonra üyelik ücretsiz üyeliği al sonra tek tek tek indir driverları

PrınceOfPersia

PrınceOfPersia

Üye
bu usb girişlerindeki arızalardanda çıkabiliyor ki çoğunluklada bu sebepten o uyarı geliyor eğer o uyarı geliyorsa ya taktığın flask disk vb araç girişte gevşek duruyor olabilir yada giriş bozulmaya başlıyor olabilir usb girişleri kolay bozulabiliyor yapabildiğin en iyi şekilde kullanmaya dikkat et

*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
çok yavaş atıyo herseyı mesela nba 2k12 yı atıyodum benım bılgısayardan usb ye 2 saat surdu herhalde belkıde daha fazla ayrıca 4 gırıs var sağ üstte olan girişe usb taktıktan sonra cıkarttıgımda bilgisayar kapanıyo neden oldugnu da bilmiyorum

L-LumieRe

L-LumieRe

Üye
anakartta bir sorun var demektir..
usb portlarında bir arıza olmuş olabilir...
bilgisayarcıya gidip baktırman lazım.. :oke:

*-king-*

*-king-*

Üye
    Konu Sahibi
anakartta bir sorun var demektir..
usb portlarında bir arıza olmuş olabilir...
bilgisayarcıya gidip baktırman lazım.. :oke:

zaten biraz eski bi bilgisayar değiştirmeyi düşünüyorum ama zor gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt