Yüklü uygulamalar menüsü açılmıyor.(5800)

Sponsorlu Bağlantılar

eerdogan85

eerdogan85

Üye
    Konu Sahibi
Yüklü uygulamalar menüsü açılmıyor.(5800)
Merhaba arkadaşlar acaba çok program oyun vs yükledim ondanmıdır fakat bilemiyorum. Ayarlar/Uygulama Yöneticisi/Yüklü Uygulamalar açılmıyor . Yüklü Uygulamalar a tıklıyorum ekranda sadece arkaplan resmi göründükten sonra eski menüye tekrar dönüyor açılmıyor kısacası.Bu yüzdende bazı uygulamaların süit ayarlarını yapamıyorum. Ne yapabilirim şimdiden teşekkürler.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
büyük ihtimal hafıza kartında uyumsuz bir program var..onu biçimlendir programları yeniden kur..

• Beğen
Tepkiler: veyiskerman
eerdogan85

eerdogan85

Üye
    Konu Sahibi
Hocam iyi güzel demişsinde gel sen onu bana sor bi dünya program var başka çözüm bulamazsam yol orası görünüyor sanırım . Sağol ilgilendiğin için.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
başka yolu yokki..

aryscat

aryscat

Üye
Bugün bendede oldu ama telefonu kapatıp açınca düzeldi. Sen yüklü uygulamalarda ayar çektiğin en son uygulamayı menüden kaldırmayı dene... formattan önce denemeye değer bi alternatif...

eerdogan85

eerdogan85

Üye
    Konu Sahibi
Bugün bendede oldu ama telefonu kapatıp açınca düzeldi. Sen yüklü uygulamalarda ayar çektiğin en son uygulamayı menüden kaldırmayı dene... formattan önce denemeye değer bi alternatif...

Benimki yeni değil bayadır böyle bana şöyle güzel bi format yolu görünüyor gibi ama yinede tecrübesi olan bi arkadaş varsa format atmadan paçayı kurtarabilirmiyim diye düşündüm :)

aryscat

aryscat

Üye
eskiden format atıp herşeyi yeniden kurmaya bayılırdım... şimdi sıkıcı geliyor... :)) eh ... sana kolay gelsin :) uzun bi gece olacak... kendine iyi bak.....

eerdogan85

eerdogan85

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkürler herşey için :)

eerdogan85

eerdogan85

Üye
    Konu Sahibi
Yine ben yine aynı sorun. derdi nedir anlamıyorum.ne yaptıysam nafile.son yüklediklerimi kaldırdım hatta yanında eşantiyon 5 - 6 program daha kaldırdm. kapatıp açtım bütün uygulamaları ram blow la sona erdirip rami son haddine çıkardım.ne bileyim yapmadığım bi format kaldı sanırım. yinede açılmıyor yüklü uygulamala menüsü. Sıyıracam az kaldı.

--------------- Ekleme ---------------

İlginçtir ama çözdüm :) . Orjinal temasını seçince giriyor . Kullandığım başka bi tema var onu seçince girmiyor.

JayJayyy

Üye
10mb lık tema yüklersen olacağı o:ehe

pruva

Üye
uygulama yüklerken uyumlumu uyumsuzmu olduguna dikkat etmiyoruz hepimiz yapıyoruz bu hatayı bu temalar içinde gecerli

americanboy

americanboy

Üye
kardeş telefonun modeli 5800 sa açılmaması normaldir:oke:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
uygulama yüklerken uyumlumu uyumsuzmu olduguna dikkat etmiyoruz hepimiz yapıyoruz bu hatayı bu temalar içinde gecerli
iyide temanın yanında uyumsuz yazmıyorki.nasıl bileceksin uymsuz olduğunu?

eerdogan85

eerdogan85

Üye
    Konu Sahibi
Uyumsuz temayı zaten yüklemiyorki. Kullandığım temada s60v5 için yani uyumlu bi tema. zaten o tema seçiliyken daha önce giriyordu . en son bi kaç pro daha yükledim ve baktım açılmıyor.

Anti 5800 cı arkadaşada burdan bir mesaj. daha öncede söylemiştim. aynı fiyata veya birazcık pahalısı , aynı özelliklerde bir telefon tavsiye edersen gidip onu alacam hemn :)

Üstelik şimdiye dek sinirimi bozan tek sorun ki onuda çözdüm zaten.

laplomaxis

Üye
pewki nasıl çözdün acaba

simaros

simaros

Üye
bende de aynı soorun oldu format attım oldu

MegaloManiaX

MegaloManiaX

Üye
Tamamen telefondan kaynaklanan birşey arkadaşlar. Rami 65mb boşa çıkardım. Temayı değişirdim yine Bolt Browserin suit ayarlarına girememiştim. Sonra uygulama yöneticisi birde yan olarak kullanmayı denedim oldu. Gerzek nokianın gerzek hataları başka ne denebilir ki? Ne alaka şimdi yatay pozisyon. Madem bu işler rame yada cdeki boş alana bağlı deil ne dio 128mb ramli telefon die satıyosunuz. Bazen çok kızıyorum bu piyasayı bu hale getirenlere.

punqermojo

Üye
birsürü şey yüklemişsin hepsinide kullanıyormusun?

Repeal

Repeal

Üye
Tel hafızasında 50mb boş yer olacak. Tarayıcının ön belleğini boşaltınca 32den 49a çıktı diyeyim. Sonra orjinal tema olacak (cfwlrrde durumu bilmiyorum). Gerisi hikaye opera minide bu başlık, mobilede travian, freeisms, xplore, web tarayıcıda google görsel açıktı testlerim sırasında. Ve 1ay sonra girdim...

Üst Alt