Yüklenemiyor dahili bir bileşen" hatası veriyor. yardım lütfen

Sponsorlu Bağlantılar

aa12a

Üye
    Konu Sahibi
Yüklenemiyor dahili bir bileşen" hatası veriyor. yardım lütfen
:sukur: yüklü gelen Nokia İnternet Service Support Package 1 dosyasını yanlışlıkla kaldırdım. Tekrar indirip kurmak istediğimde "Yüklenemiyor dahili bir bileşen" hatası veriyor. Bu paket yüklenemediği için Windows Live Messenger çalışmıyor. Tekrar yüklemeyi bilen varsa yardım lütfen.. :agla

sercangoksu

Üye
Bendede aynı problem war çözemiyorumm

scorpion11

scorpion11

Üye
e:/private/10202dce klasörünü silin. Bu klasörü silebilmek için sistem klasörlerine erişiminiz açık olmalıdır.
Bu klasörün içinde birçok sis uzantılı dosya bulunur ve telefon her yeniden açıldığında bu sis dosyaları yüklenmeye çalışır. Bu klasör telefonumuzun formattan önce programları sis olarak yedeklediği yerdir fakat bizim kullandığımız programların çoğu li olduğundan tekrar yükleme yapılamayacaktır. Dolayısıyla bu klasördeki sis dosyalarına ihtiyacımız yok. Silin gitsin :
bunu dene.birde öyle tekrar yükle bakalım...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
fabrika ayarlarına dön olur biter...

sertyasin

Üye
yıldız kare 7370 kare yap formatla hem rahatlar cihaz

sercangoksu

Üye
Sorunu ÇÖZDÜM arkadaşlar

Nokia_Internet_Services_Support_Package_1.07.rar

bu kuruluyo ve messenger live çalışıyor.

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
gözün aydın..

atlantis2008

atlantis2008

Üye
Nasıl çözdün anlamadım? Verdiğin linkte ki programı yükledikten sonra aynı hatayı yine veriyor. Secman programı ile sertifika hatası sorununu kökten çözmek istedim ama bunu da başaramadım maalesef. Nokia E66 kullanıyorum

Orhan k.

Üye
evet ya aynısı oluyor lutfen cozum:cry::cry:

alifur

alifur

Üye
bende de aynı sorun var bakmadığım yer kalmadı :off:

SlashGun

SlashGun

Üye
Tam anlatıcaktım Baktım çözmüşsün İşi :)

sagopa63

sagopa63

Üye
bndede aynı sorun var :ağlarım:

engin_18_ask

engin_18_ask

Üye
Mrb.. ben bu konulardan fazla anlamam ama , eğer yanlış hatırlamıyorsam telefondaki sertifikaları kaldırınca bu sorun çözülüyordu..
Menü > Araçlar > Ayarlar > Güvenlik Ayarları > Sertifika Yönetimi > (tümünü işaretle ve sil) :oke:

PSYCHO12

Üye
5800 ıma oyun yüklüyorum yüklüyor diye ilerliyor sorna yüklenemiyor diyor...

PriveT

PriveT

Üye
Mrb.. ben bu konulardan fazla anlamam ama , eğer yanlış hatırlamıyorsam telefondaki sertifikaları kaldırınca bu sorun çözülüyordu..
Menü > Araçlar > Ayarlar > Güvenlik Ayarları > Sertifika Yönetimi > (tümünü işaretle ve sil) :oke:

Valla sildim ama fayda etmedi, insallah zararini gormem :(

- - - Eklendi - - -

bunu dene.birde öyle tekrar yükle bakalım...

Ben sildim denedim, olmuyor :(

can_huso_sulo

can_huso_sulo

Üye
Arkadaşlar dahili bir ibleşen hatası veriyorsa bunun mutlaka hatasızı vardır yani ne bilem başka bir dosyada saglamı vardır .Senin ne işin var kenarda köşede .Bende bazen garıştırıyom orları

- - - Eklendi - - -

Arkadaşlar Nokia Güvenlik Kodu'nu unuttunuz yada bilmiyorsunuz
Gelin beraber bu kodu bulalım...

Bu siteye giriyorsunuz

Ve telefonunuzun IMEI NO 'su nu yazıyorsunuz

IMEI NO'yu *#06# yazarakta öğrenebilirsiniz.

Sonra o sitedeki alana IMEI NO 'yu giriyoruz ve Generete diyoruz...

Karşınıza çıkan kod sizin telefonunuzun Güvenlik Kodu'dur...

fanat1

fanat1

Üye
Arkadaslar aynı sorun bendede var malesef. Ancak bu sorunu flashlite 3.0ı yüklemeye calıstıgım zaman veriyor. Yardımcı olablcek birisi yokmu?

Üst Alt