yukleme sirasinda connection lost canceling installation sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi
yukleme sirasinda connection lost canceling installation sorunu
arkadaslar bazen ovi den yada pc den birsey yuklemeye kalktigimda yukleme bitmeye yakin connection los canceling installation yazisi cikiyor ve setup iptal ediliyor ana menuyede yuklemenin devam etmesini saglayan smart installer diye birsey geliyor ona basinca yine ayni baglanti hatasini veriyor. Smart installer i silmeden ekrandan gitmiyor

backwater

backwater

Üye
internet bağlantısı isteyen bi kurulum yapıyor olabilir internet bağlantını aç da dene

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi
internet baglantisi olmadan ovi ye giremem zaten

backwater

backwater

Üye
arkadaşım bende de oviden bişe yüklerken yüklenemedi hatası veriyordu bende navifirmden simlock hariç diğer bütün dosyaları indirip flash attım şimdi hiç bi sorun yok sen de flash at kurtul...böyle sorunların çözüm yönteminide kolay kolay bulamazsın bence

Hakanmtn54

Hakanmtn54

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşım bende de oviden bişe yüklerken yüklenemedi hatası veriyordu bende navifirmden simlock hariç diğer bütün dosyaları indirip flash attım şimdi hiç bi sorun yok sen de flash at kurtul...böyle sorunların çözüm yönteminide kolay kolay bulamazsın bence

flash atmaya yardımcı olacak birini bulunca atacağım sağolasın:)

Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
[video=youtube;7rIeQVDiDII]http://www.youtube.com/watch?v=7rIeQVDiDII&list=UUO-6GxPaLX_N_Ii2KX6iFBQ&index=3&feature=plcp[/video]

bu videoyu dikkatlice izle adım adım uygularsın flash işlemini. 5 dakikalık bir yöntem.

N8 için anlatmış kurtuluş abi ama 701 için de aynı yöntem uygulanıyor.kolay gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt