Yükleme iptal ediliyor sorunu lütfennn yardımmmmm....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ssuu18

Üye
    Konu Sahibi
Yükleme iptal ediliyor sorunu lütfennn yardımmmmm....
annayı yükledikten sonra ovi den 13 mb ek indirme isteyen uygulamaları indirirken ilk başta normal olarak yüklüyor ve bir süre sonra yükleme iptal ediliyor deyip yüklemiyor burdan indirdiğim bir uygulamayı yüklemeye çalıştım yine aynısı oldu neden olabilir acil yardım lütfen

IKHULAKU

IKHULAKU

Üye
telefonun dilini ingilizce'ye çevir. sonra yeniden dene yüklemeyi, kurulum bittikten sonra türkçe'ye geri döndüğünde program çalışmaya devam edecektir.

nazif03

nazif03

Üye
kardesim iyi öyle demisimsin ama olmuyor bu sefer o indirilen programlar ingilizce dilinde kaliyor bende almaca yapip indirmistim ama türkceye cevirince almanca dilinde kaliyor ovi storeden 13mb lik bisey indiremiyorum simdi su annanin bi orjinal veriyonu ciksin sonra hersey duzelecek ins yoksa telefonda bir suru hata var

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
kardesim iyi öyle demisimsin ama olmuyor bu sefer o indirilen programlar ingilizce dilinde kaliyor bende almaca yapip indirmistim ama türkceye cevirince almanca dilinde kaliyor ovi storeden 13mb lik bisey indiremiyorum simdi su annanin bi orjinal veriyonu ciksin sonra hersey duzelecek ins yoksa telefonda bir suru hata var
baska cozumu yok arkadasim.ingilizceyi ogretecek nokia bize sende yazil kurslara biz yazildik.
maxicep ingilizce kurslari acilacak yakinda..:aha::aha::aha:

nazif03

nazif03

Üye
baska cozumu yok arkadasim.ingilizceyi ogretecek nokia bize sende yazil kurslara biz yazildik.
maxicep ingilizce kurslari acilacak yakinda..:aha::aha::aha:

:) kurtulus dostum güzel demisisin ama biz ingilterede yasamiyoruz türkiyede yasiyoruz onun icin nokia bu olayi en yakin zamanda cözecektir onun icin bi sorun yok ben bi kac kez yükledim anna yi ama her seferinde yeni yeni hatalarla karsilastim onun icin bie kac ay daha bekleyip ondan sonra düzelecegine inaniyorum ozaman tekrar yüklicez artik

Kurtuluş40

Kurtuluş40

Emekli Yönetici
:) kurtulus dostum güzel demisisin ama biz ingilterede yasamiyoruz türkiyede yasiyoruz onun icin nokia bu olayi en yakin zamanda cözecektir onun icin bi sorun yok ben bi kac kez yükledim anna yi ama her seferinde yeni yeni hatalarla karsilastim onun icin bie kac ay daha bekleyip ondan sonra düzelecegine inaniyorum ozaman tekrar yüklicez artik
tamamda biz yurtdisinda yasiyoruz valla bizim orjinal guncellemmizde bile turkcede sorun geldi gunden beri devam ediyor.turkiye daha cok bekler.
ama sana tavsiyem eger turkcede kurup turkce kalmasini istiyorsan sisconnecs'le programin icinden smart installer cikar oyle yukle ozaman turkce kalir.
ama QT programlari problem ondada turkce yok heralde.Yapamazsan ismini yada bana upload yap ben yaparim.

dekor67

dekor67

Üye
arkadaş format at dne tekrar tekrar dne

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
Oviden anna yüklenmiyor sonunda hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt