Yükleme hazırlanıyor... Yükleme iptal ediliyor. Neden

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gablocu

gablocu

Üye
    Konu Sahibi
Yükleme hazırlanıyor... Yükleme iptal ediliyor. Neden
Arkadaşlar. ne yüklersem yükleyeyim yüklemeye başlıyor yükeleme hazırlanıyor yazıyor sonra yükleme iptal ediliyor deniyor ve kapanıyor. Bir diğer konu ovi mağaza açılır gibi oluyor açılmıyor.

İşletim sistemi anna normal güncelleme ile yüklendi

slant1111

slant1111

Üye
İnternet e bağlanmaya calsyor olablr..bide telfnun dilini inglzceye cevir öyle yüklemeye cals

juju6611

juju6611

Üye
Oufff hep bole yapmak zorundamıyız????????

bulutsuzgece

bulutsuzgece

Üye
Anna ile gelen dil/uyum sorunundan kaynaklanıyor.
Sanırım önümüzdeki günlerde bunun için bir güncelleme yayınlayacaklar yada Belle'nin resmi sürümüyle düzeltecekler...

onur_bjk53

onur_bjk53

Üye
bende dedikleriniz hepsini denedim ingilizce de yaptim yine olmadi dostum

gablocu

gablocu

Üye
    Konu Sahibi
denedim bütün yolları denedim olmadı malesef

e_smile

Üye
internet gerekiyor demek ya nete baglan yada wlan a bağlandığın bi yerde dene ingilizceylke falan alakalı değil

mrtbgs

mrtbgs

Üye
Bende de aynı sorun vardı, telefon oviye girmiyordu. Düzeltmek için çabaladım birkaç gün sonra vazgeçtim, kendi kendine daha sonra düzeldi. Sana format önerebilirim ya da ovinin sitesine gir oradan programa yönlendirme oluyor. Dene istersen

realplayer2

realplayer2

Üye
her ikisiylede alakalı bence belle de bile o sorunu bu şekilde çözüyoruz anna ve bellenin ihtiyacı olan 'nokia smart installer' ve 'qt' sürümlerinin dili ingilizce olduğu için türkçe de yüklenmiyo tabiki. Gerekli olan nokia smart installeri almak için kısa bi süre internete bağlanıp alıyo daha sonra eksik qt varsa onun indirilmesini istiyo zaten otomatik indiriyo. Ihtiyacın olan nokia smart installeri aldıktan sonra dil türkçe olduğu zaman türkçe yine yüklemeye çalıştığında göreceksin ki preparing to install(yüklemeye hazırlanıyor) ve hemen peşinden cancelling install(yükleme iptal ediliyor). Burdan çıkarılacak ders bunları yüklemek için şu an yapabilecek tek şey dili ıngilizceye alıp öyle yüklemek.

boyabatlı

boyabatlı

Üye
Arkadaşlar forumda yazmış nasıl yapılacağını nokia yı aradım bu yöntemi verdiler diyor bir bakın birde illa yükleyeceksen farklı yöntemleri var ama uğraşman lazım yada yöneticiler Ovi uygulamaları diye bölüm açsınlar smartsız

gablocu

gablocu

Üye
    Konu Sahibi
Dili ingilizce yaptım denedim yine olmadı bir anna güncellemesi vardı onu güncelledim denedim yine olmadı.

cihatyılmaz

Üye
bendede aynı sorun var ben alman annası üzerine belle kurmuştum öle kullanıyodum sorun yoktu.dün format attım telefona ve ovi yi kuramıyorum dili ingilizce yaptım yine olmadı başka programları kurdum ama ovi kurulmuyo...

realplayer2

realplayer2

Üye
valla ben belleye kaç defa format attım hiçbişi olmadı oviye gelince formattan sonra normal webe gir yer imlerinden oviye gir o direk sana gezinmek için mağazayı yükle şimdi indir diyosun o kendi indirip güncelliyo zaten başkada bilmiyorum valla bide forumda smartsız bi bölüm açılamaz bu forumun diil nokianın suçu arkadaşlar smartsız uygulama yapsın ve sunsun bizlere.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt