Yükleme Dizini

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce olmalı mı?

• Kullanılan toplam oy
    5
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
Yükleme Dizini
Merhabalar,

Zaman buldukça severek ve yıllardır saygı duyarak takip ettiğim maxicep için bir önerim var..
Başlıkta da belirtmişim aslında önerim Download yada yükleme dizini.. Maxicep'te sürekli aktif olmasamda bildiğim kadarıyla belirli bir üye grubunun dosya yükleme yetkisi var.. Kendimden biliyorum ki ben bir dosya eklediğimde sadece o dosyayı arayan kullanıcıya ulaşabiyorum.. Kişi ya google aramalarıyla siteye gelip konumu buluyor ve indirme yapıyor yada forumda tek tek uygulamaları ararken benim uygulamamı bulup indiriyor.. Uygulamalar derli toplu olsa çok daha faydalı bir paylaşım ortamı olacağına inanmaktayım.. Mesela bu uploader üyelerin mesajlara eklenti ekleme yetkisi alınıp(yada jpg tarzı aracı uzantılarla kısıtlanıp) yetki eklenti yükleme dizine yönlendirmeli.. Böyle olunca kullanıcılar bir Uygulama Market(Mesela Android Market :D) havası yakalayacaktır.. Kesinlikle bir mobil sitesine çok yakışacak olaydır ki maxi her geçen gün sıradan bir forum sitesi olmaktan uzaklaşıyor.. Önerimin içi boş değil halihazırda böyle bir eklenti var ( ).. Üyelerin ve yöneticilerin yorumlarını bekliyorum.. Umarım böyle bir olay gerçekleşir herkese kolay gelsin iyi geceler/günaydın :)

kol@j

kol@j

Üye
kardeş bir de anket açsaydın değerlendirme daha kolay olurdu...

benim anladığım bir çeşit yüklenenlerin tek merkezde listelendiği upload sistemi... öyle mi?

CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
kardeş bir de anket açsaydın değerlendirme daha kolay olurdu...

benim anladığım bir çeşit yüklenenlerin tek merkezde listelendiği upload sistemi... öyle mi?

evet öyle. şu an anket açamıyorum bir yönetici açarsa iyi olur.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Anket ekledim konuya.

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
bu yükeleme dizini dediğiniz şey portalda "Dosyalar" ve "Galeri" butonu var orası olmasın yakında yeni site tasarımında aktif olur galiba.

Ozan

Ozan

Admin
Olumsuz yanı, file uplaod sitelerinin başına gelen telif hakkı bize problem yaratacaktır o yüzden böyle bir dizin düşünmüyorum. Ancak, ana sayfamızda henüz aktif olmayan "Dosyalar" bölümümüzde, sadece yöneticilerin yetkili olabilecegi bir dosya dizini olusturmaya calisacagiz. Öncelikle PC dosyaları yer alacak, devamında mobil içerik de yerlestirmek yapılabilecekler arasında.

CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
Olumsuz yanı, file uplaod sitelerinin başına gelen telif hakkı bize problem yaratacaktır o yüzden böyle bir dizin düşünmüyorum. Ancak, ana sayfamızda henüz aktif olmayan "Dosyalar" bölümümüzde, sadece yöneticilerin yetkili olabilecegi bir dosya dizini olusturmaya calisacagiz. Öncelikle PC dosyaları yer alacak, devamında mobil içerik de yerlestirmek yapılabilecekler arasında.

upload sitelerinin başı hep film/müzik şirketleriyle belada.. içerikler ha eklenti olarak mesajda yer almış ha dizinde yer almış konumu değişince telif hakkı sorunu mu ortaya çıkıyor aradaki farkı pek anlayamadım ?

Ozan

Ozan

Admin
Aslında dogru söylüyorsun ama belli bir dizin açıp tüm herkese yetki verirsek kontrolü saglayamayız ve basımız telif hakları ile sıkıntıya girer anlatmak istedigim oydu yoksa şu anki sistemde zaten sadece güvendigimiz kisilere veriyoruz yetkiyi ve herkes tek biryerden ulasamıyor. Herkes tüm dosyalara tek bir linkten ulaşsa, dosyalar forumlarında aktiflik çok düşecektir.

CK1991

CK1991

Üye
    Konu Sahibi
Aslında dogru söylüyorsun ama belli bir dizin açıp tüm herkese yetki verirsek kontrolü saglayamayız ve basımız telif hakları ile sıkıntıya girer anlatmak istedigim oydu yoksa şu anki sistemde zaten sadece güvendigimiz kisilere veriyoruz yetkiyi ve herkes tek biryerden ulasamıyor. Herkes tüm dosyalara tek bir linkten ulaşsa, dosyalar forumlarında aktiflik çok düşecektir.

söylemek istedklerimi ilk mesajda eksik anlatmışım.. Şöyle düzeltiyim bahsettiğim olay tüm dosya paylaşımlarını download bölümüne yönlendirmek değil şöyle ki upload yetkisi bulunanlar konularını foruma açmaya devam edecek (ki eklentinin tartışma bölümleri forum kadar işlevsel değil takip etmeside zor), yani uploader download bölümüne eklentisi yükler download linkinide mesaj içinde vererek dizine yönlendirir kullanıcıları(isterse direk download linkinide verebilir).. Kullanıcılar tek tıkla indirmesini yapmaya devam eder ve ek olarak düzenli bir dosya görünümü oluşur. Ayrıca herkese tabii ki yetki vermenin hiçbir anlamı yok.. Telif sorunu olacağınıda sanmıyorum zaten yetkiyi alanlar güvenilir ve bilinçli üyeler olduktan sonra sorun yok. Bir de belirli üye grubunun yanında moderatör onaylı dosya paylaşımı yapılabilir ama hem gereksiz alan işgali hemde paylaşım yavaşlmasına neden olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt