Yüklediğim widgetleri "widget ekle" menüsünde göremiyorum [E6-00 Belle]

Sponsorlu Bağlantılar

cancan59

cancan59

Üye
    Konu Sahibi
Yüklediğim widgetleri "widget ekle" menüsünde göremiyorum [E6-00 Belle]
Arkadaşlar dosya yöneticisinden yükleniyor yüklendi yazısı çıkıyor ama widget ekle dediğimde gözükmüyor. Yardımcı olabilirseniz sevinirim...

Not: Telefon hackli...

catdog136

catdog136

Üye
telefonu yeniden başlattınız mı?

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
kendın yukledıklerını kısayol ekle'ye bakacaksın arkadaşım wıdget ekle'de orijinal widgetler çıkar

papakudioflu

papakudioflu

Emekli Yönetici
hayır engin widget eklede çıkar ama bazı widgetler mutlaka c ye yüklenmesi lazım e diski veya hafıza kartına degil o yüzden görünmezler widgetleri c ye yükleyip yeniden baslattınız mı widget eklede çıkmaması için bir sebep yok

yaren_dede

yaren_dede

Üye
şu şeffaf olanlar ve renkli olanlar var onlar bendede çıkmıyor normal gri olanlar çıkıyor

theseusx

theseusx

Üye
arkadaşlar e6 widget olarak diğer cihazlardan ayrı bir cihaz. ekran çözünürlüğü değişik diye tüm widgetlar görünmüyor listede boşuna uğraşmayın ben formatta attım yeniden de başlattım vs. ama olmadı yani hepsi olmuyor değil ama olmayanlar için de kasmaya gerek yok.

SilentOne

SilentOne

Üye
kesin çözm :D

cancan59

cancan59

Üye
    Konu Sahibi
yeniden başlat falan fayda etmedi :/ şimdi dijital saat de hata verdi o da yok nasıl geri getirebilirim onu ?

man20

man20

Üye
Önceden bendede widget ekle dediğim zaman gözükmüyordu.uygulamaları c sürücüsüne yükleyince düzeldi o zaman görünmeye başladı.

candost38tr

candost38tr

Üye
bazı wıdgetlerı c yede yuklesenız telı acıp kapatsanızda gozukmuyor bunu bend anlamadım fakat ugrasmaya gerek yok aynı wıdgetı goremedıgınız vıdgetı baska yerden baska lınkten ındırıp kurmayı deneyın olacaktır..telefonun yuklemeler kaldırma ıslemlerı yaptıgımız yerde gozukuyor fakat ne wıdgetlerde nede kısa yollarda nede telın menusunde gozukuyor.cok onemlı bısey degıl ugrasmayın

AHMED...

AHMED...

Üye
böyle bir sorun bende de var yeni widgetleri yüklüyorum yüklü uygulamalar bölümünde gözüküyor ama widget bölümünde gözükmüyor eski widgetleri tekrar kuruyorum onlar gözüküyor widgette nasıl bir sorun anlamadim

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
yükledikten sonra yeniden başlattın mi teli

AHMED...

AHMED...

Üye
herşeyi yaptım engin hiç bir sonuca ulaşamadım anca format ya da belleyi tekrar yüklemek kaldı bi bunları yapmadım :D

----------Eklendi @ 22:52:09 ---------- Yazıldı @ 22:47:46 ----------

eski widgetlerim bunlar engin şuanda bunları kullanıyorum yüklemek istediğim widgetler ise bu konuda ama yükleyemedim bir türlü hiç birini http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/tamamen-seffaf-widget-setleri-604377.html

S.E.C.R.E.T

S.E.C.R.E.T

Üye
C hafızasına yükleyip telefonu yeniden başlatmayı denediniz mi ?

AHMED...

AHMED...

Üye
denedim hocam elli kere falan tekrar kurdum tekrar sildim tekrar yeniden başlattım yüklü uygulamalar da gözüküyor lakin widget bölümünde gözükmüyor :D eski widgeti kuruyorum telefonu yeniden başlatmaya gerek kalmadan widget bölümünde gözüküyor :D Neyse hocam şimdi bu konu da ki widgetleri bi deneyim bunlar da olmaz ise uğraşmayacam bir daha eski widgetleri kullanmaya devam sonucu yazarın bakalım bu widgetler çalışacak mi :D http://www.maxicep.com/symbian-3-widget/chrome-set-toggle-widget-unsigned-616712.html

veli_efendi

veli_efendi

Üye
ilginç

AHMED...

AHMED...

Üye
ikinci konudaki widgetlerden olumlu sonuç aldım arkadaşlar sıkıntı yok ama ilk konudaki widgetler dediğim gibi oluyor

SilentOne

SilentOne

Üye
bndede 3g widgeti olmuyor zaten 3 g de kullanmıyom :D

yaren_dede

yaren_dede

Üye

istediğiniz widgetler bunlarsa... bende daha önce yaptıklarım olmamıştı ama bu sefer başarılı sonuç aldım (c601 hackli)
denemek isterseniz

Source:

Üst Alt