Youtubeye giriş için en kolay yöntem tavsiyemdir.
Laz¥ Üye Konu Sahibi oguzkagan11' Alıntı: saol Genişletmek için tıkla ... rica ederim de gülünecek birşey yok neden gülüyorsun
oguzkagan11' Alıntı: saol Genişletmek için tıkla ... rica ederim de gülünecek birşey yok neden gülüyorsun
Feel It Üye Teşekkürler aslında sen bu konuyu açmadan önce böyle bir konu açılması gerektiğini düşünmüştüm ama pek gerek görmedim yine de teşekkürler emeğe saygı
Teşekkürler aslında sen bu konuyu açmadan önce böyle bir konu açılması gerektiğini düşünmüştüm ama pek gerek görmedim yine de teşekkürler emeğe saygı
jackalx_06 Üye güzel bir yöntem ama ben bunu denemiştim bazen sorun çıkartıyordu bende artık youtube jacker kullanıyorum daha sağlam.
güzel bir yöntem ama ben bunu denemiştim bazen sorun çıkartıyordu bende artık youtube jacker kullanıyorum daha sağlam.
Ue-Gazi Emekli Yönetici Paylaşımın için sağol... Fakat YouTube' ye giriş detayları ile BURADA mevcuttur... Konu kapatılmıştır...!!!
Paylaşımın için sağol... Fakat YouTube' ye giriş detayları ile BURADA mevcuttur... Konu kapatılmıştır...!!!