Youtube'ye erişim engellendi 27.03.2014

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Ben youtube a girebiliyorum ama videolar yarım saatte izleniyo :)

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
DNS değiştirin arkadaşlar

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
okuduğum yorumlardan anladığım tek şey, yapılan tepkiye anlam verememek, peki yapılan neydi, devletin dinlenmesi montaj yapılıp servis edilmesi, bu nedir, ben senin devletini yok sayıyorum istenilen her şeyi paylaşırım demektir.

• Beğen
Tepkiler: Dede
Pure Life

Pure Life

Üye
Arkadaşlar konu sadece youtube kapatılması montajları karıştırmadan devam edelim

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579 ve OttomaN TigeR
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
:D :D o sitede değil de mi ? tam dediğim gibi

• Beğen
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşlar siyasi içerikli ve gerginliği artırabilecek yorumlar yapmamanızı istirham ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 988579, mhmtkhrmn, Silinen Üye 2480407 ve 1 kişi daha
Pure Life

Pure Life

Üye
Arkadaşlar siyasi içerikli ve gerginliği artırabilecek yorumlar yapmamanızı istirham ediyorum.
Arkadaşımızı zor durumda bırakmayalım. Konu dışı yazmaya ve siyasi içerikli konuşmaya devam edildikçe konuyu ister istemez kilitleyecektir. İnanın bir yönetici bunu yapmak istemez.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407 ve OttomaN TigeR
OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Arkadaşımızı zor durumda bırakmayalım. Konu dışı yazmaya ve siyasi içerikli konuşmaya devam edildikçe konuyu ister istemez kilitleyecektir. İnanın bir yönetici bunu yapmak istemez.
Kesinlikle haklısın. :oke: İlgin için teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 2480407
Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
kolay gelsin size, yorumumu da ister silin ister kalsın

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
İyi halt ediyorlar.

Skymich

Skymich

Üye
Yapamayanlar, DNS ayarını değiştirin oluyor :)

The Benefit

The Benefit

Üye
Umarım öyle bir durum gerçekleşmez. :)

mhmtkhrmn

mhmtkhrmn

Üye
Yalnız arkadaşlar youtube kapatıldı videoları izlemek sıkıntı şu anda facebook ta çok yavaş bu hiç hayra alamet değil yakında facede kapatılabilir :duvar2:

Silinen Üye 2480407

Silinen Üye 2480407

Kapalı Hesap
Bu yeni üye profilini tuttum ben yaa. Süpersiniz. Şu sağ duyuya bak yaa :op: Benim zamanımda üyeler o kadar agrasifti ki. Birbirlerine laf sokmak için yarışıyordu. Önünüzde eğiliyorum :worshippy:
estağfirullah teheccüğümüz de eğiliyorum kısmını pek sevmem ne de olsa nefsim en büyük düşmanım siz de düşmanımın yanında olarak bana kötülük ediyorsunuz :tebessüm:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt