biz ne diyoruz, bazıları ne diyor... hay Allahım...
O 1980 lerde vardı şuan olmaz zaman değiştiYakında sokağa çıkma yasağı gelecek aman dikkat edin.![]()
Arkadaşımızı zor durumda bırakmayalım. Konu dışı yazmaya ve siyasi içerikli konuşmaya devam edildikçe konuyu ister istemez kilitleyecektir. İnanın bir yönetici bunu yapmak istemez.Arkadaşlar siyasi içerikli ve gerginliği artırabilecek yorumlar yapmamanızı istirham ediyorum.
Kesinlikle haklısın.Arkadaşımızı zor durumda bırakmayalım. Konu dışı yazmaya ve siyasi içerikli konuşmaya devam edildikçe konuyu ister istemez kilitleyecektir. İnanın bir yönetici bunu yapmak istemez.
İlgin için teşekkür ederim.Rahat ol kardeşim, şuan için sıkıntılı bir durum söz konusu değil.bu konuda bu gidişle şiddetli kavgalar çıkacak kilitlensin

Aynen bugün giriliyo ama yarın onu da engellerlerYapamayanlar, DNS ayarını değiştirin oluyor![]()

Ve Facebook da yasaklanıyor - MaxiCepYalnız arkadaşlar youtube kapatıldı videoları izlemek sıkıntı şu anda facebook ta çok yavaş bu hiç hayra alamet değil yakında facede kapatılabilir![]()
Dememe kalmadan yasakladılar

estağfirullah teheccüğümüz de eğiliyorum kısmını pek sevmem ne de olsa nefsim en büyük düşmanım siz de düşmanımın yanında olarak bana kötülük ediyorsunuzBu yeni üye profilini tuttum ben yaa. Süpersiniz. Şu sağ duyuya bak yaaBenim zamanımda üyeler o kadar agrasifti ki. Birbirlerine laf sokmak için yarışıyordu. Önünüzde eğiliyorum
![]()