Psy - Gentleman 145.490.671 kez görüntülenmiş bakalım gangnamı geçecekmi bence geçemez :ehe sizce
TheLastWarrior Üye Konu Sahibi Youtube'da 145.490.671 Kez Izlenme Psy - Gentleman 145.490.671 kez görüntülenmiş bakalım gangnamı geçecekmi bence geçemez sizce
TheLastWarrior Üye Konu Sahibi burakkk97' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Daha bunu gecememis Genişletmek için tıkla ... bu gece geçer
burakkk97' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Daha bunu gecememis Genişletmek için tıkla ... bu gece geçer
PremiumWork Üye burakkk97' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Daha bunu gecememis Genişletmek için tıkla ...
burakkk97' Alıntı: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız Daha bunu gecememis Genişletmek için tıkla ...
TheLastWarrior Üye Konu Sahibi yok be klip komik ama bi iki sahne klibi çirkinleştirmiş ayrıca gangnam gibi akılda kalan pek dans figürüde yok geçemez bana göre - - - Eklendi - - - şimdi baktım 70.686.505 olmuş
yok be klip komik ama bi iki sahne klibi çirkinleştirmiş ayrıca gangnam gibi akılda kalan pek dans figürüde yok geçemez bana göre - - - Eklendi - - - şimdi baktım 70.686.505 olmuş