YouTube'a GİREMİYORUM DİYEN KALMASIN (GARANTİLİ YÖNTEM)

Sponsorlu Bağlantılar

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
    Konu Sahibi
YouTube'a GİREMİYORUM DİYEN KALMASIN (GARANTİLİ YÖNTEM)
YouTube yine yasaklandı

Video paylaşım sitesi YouTube, kısa süre önce açılmasına rağmen bir kez daha yasaklandı.

Video paylaşım sitesi 'a erişim bir kez daha yasaklandı. Bir önceki yasağın ardından henüz günler geçmişken yeni bir yasak kararının gelmesi şaşırtıcı gibi görünse de aslında hiç kimsenin bu karar karşısında şaşırmaması gerek.

Bir açılıp bir kapanmasına artık alıştığımız 'a uygulanan yasak umarız çok uzun sürmez. Zira Türk internet kullanıcılarının gibi popüler bir video paylaşım sitesinden, özellikle son zamanlarda sadece tadımlık olarak yararlanabilmesi son derece üzücü bir durum. Üstelik bu yasakların ülkemizi dünya vitrininde ne kadar kötü durumlara düşürdüğü de açıkça ortada...

YOUTUBE A GİRMEK İÇİN:

::: sitesine girip, Begin Browsing tuşuna basın.Artık Youtube.com karşınızda :::

• Beğen
Tepkiler: palaska2525, habbuj, kirmizi lalem ve 1 kişi daha

Altun.

Altun.

Üye
ulan yalama oldu aç kapa ne ya bu....

ßurçiN

ßurçiN

Üye
artık alıştım benim için önemli bir şey değil :D:D
nasıl olsa iki üç gün sonra tekrar açılacak...

Yasminozz

Yasminozz

Üye
sinir bozucu olmaya başladı bi açık bi kapalı... :@

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Ya Arkadaslarr EN BÜYÜK video PAYLAsım SİTESİNİ KAPATIP ACMAK KOLAYMIIII

Hellboy®

Hellboy®

Üye
cocuk oyuncagı mı bu ya ac kapa ac kapa bune ya :@

e_r_EN

e_r_EN

Üye
saçmalamaya başladılar

qwertycuma

qwertycuma

Üye
kapatmaktan başka bişey yapamıyo bizim millet:)

alemburda

alemburda

Üye
ACMASI ÇOK BASİT BOŞUNA GENE PROXY LERLE UGRAŞTIRACAKLAR İLLAKİ BENİ ARTIK ZATEN MECBUR KALMADIKCA YOUTUBE GİRMİYORUM GENELDE VEYA KULLANIYORUM :oke:

JaNbErG

JaNbErG

Emekli Yönetici
kapatıp ne oluyor ki yarın oburgun gene acılcak alla alla gostermelık bunlar hep arkadaslar

technonur

technonur

Üye
youtube yönetimi oluyum kıllık değilmi siz zahmet etmeyin ben türkiyeye kapatırım derim :D
bu mahkemeler mail atmayı falan bilmiyor sanırım istemediğiniz videoya mail attın en geç 2gün sonra kaldırılıyor ben bile bir videonun yayınlamasını istemiyordum 1tek mail attım 4saat içinde silindi

aLone

aLone

Üye
amacı ne bunların ya

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
    Konu Sahibi
Youtube'a Giremeyen Kalmasın Yöntem Ilk Sayfada

cerkez_genc_07

Üye
eywallah kardeş saollllllll

affanseckin

Üye
ktunnelden başka bir giriş yolu yokmu arkadaşlar.....

fevzican

Üye
Arkadaşlar youtube sitesine girmek için şekilden şekile girmeyin. Programsız, dns ayarları olmadan sadece 30 saniye içerisinde youtube ve benzeri binlerce siteye sansürsüz girmek için & adresinde gösterilen videoyu dikkatle izleyin.Internet Explorer ve Mozilla Firefox için ayrı ayarlar var. Kolay Gelsin.

milestone

milestone

Üye
Arkadaşlar youtube sitesine girmek için şekilden şekile girmeyin. Programsız, dns ayarları olmadan sadece 30 saniye içerisinde youtube ve benzeri binlerce siteye sansürsüz girmek için & adresinde gösterilen videoyu dikkatle izleyin.Internet Explorer ve Mozilla Firefox için ayrı ayarlar var. Kolay Gelsin.

hocam süpersin..firefoxta denedim çalışıyor... çok teşekkürler

hasan_sevim16

Üye
internet sayfamızı açıyoruz
araçlar/internet seçenekleri/bağlantılar/yerel ağ ayarları/otomatik yapılandırma komut dosyası kullan kutucuğunu işaretliyoruz.Adres kısmına yazıyoruz.Tamam diyip çıkıyoruz

Outha$HL

Üye
Navıge forever.

23Rıdvan

Üye
ya s.g çözüm dedigin bumu ben dsn ayrlarını degiştirip giriyodum ama deyiştirdigim hade giremiyom makinaya format atıp dnsi deyiştirdigimde hemen giriyordu heralde benim makinede virüs var dır büyük ihtimalle