youtube

Sponsorlu Bağlantılar

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
    Konu Sahibi
youtube
bu da ne demek oluyor

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Co-Admin
ne yaparken gösterdi bilmem, benim cihaz 603 fp2 ve izleyebildim

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
    Konu Sahibi
araştırdım.s

ringofdie

ringofdie

Üye
Etkilenmeyen cihazlar
  • Android (YouTube uygulamasını 'dan indirin)
  • iOS 7 veya daha üst sürümlerini çalıştıran Apple iPhone/iPad (YouTube uygulamasını 'dan indirin)
  • Apple TV (1080p özellikli 3. nesil model veya daha yenisi)
  • Google TV (v3 ve v4)
  • Android TV
  • 2013 model ve daha yeni Akıllı TV'ler ve Blu-ray oynatıcıların çoğu
  • Roku, Western Digital, Chromecast da dahil olmak üzere akış cihazları
  • Virgin Media, BSkyB Now TV Box, TiVo, J:Com da dahil olmak üzere set üstü kutuları
  • Oyun konsolları: PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U, 3DS
  • web sitesinin desteklediği masaüstü, dizüstü bilgisayarlar veya diğer cihazlar (Mac, PC vb.)
  • m.youtube.com sitesinin desteklediği telefon, tablet veya diğer cihazlar (Kindle, Windows Phone, Blackberry, Nokia, Android, iOS vb.)

En sonda mobil sürümde Nokia yazıyor sanırım bizim symbian meego asha cihazları etkilemeyecek, sen uygulamadan girip mi karşılaştın bu durumla ?

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
    Konu Sahibi
Etkilenmeyen cihazlar
  • Android (YouTube uygulamasını 'dan indirin)
  • iOS 7 veya daha üst sürümlerini çalıştıran Apple iPhone/iPad (YouTube uygulamasını 'dan indirin)
  • Apple TV (1080p özellikli 3. nesil model veya daha yenisi)
  • Google TV (v3 ve v4)
  • Android TV
  • 2013 model ve daha yeni Akıllı TV'ler ve Blu-ray oynatıcıların çoğu
  • Roku, Western Digital, Chromecast da dahil olmak üzere akış cihazları
  • Virgin Media, BSkyB Now TV Box, TiVo, J:Com da dahil olmak üzere set üstü kutuları
  • Oyun konsolları: PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360, Xbox One, Wii, Wii U, 3DS
  • web sitesinin desteklediği masaüstü, dizüstü bilgisayarlar veya diğer cihazlar (Mac, PC vb.)
  • m.youtube.com sitesinin desteklediği telefon, tablet veya diğer cihazlar (Kindle, Windows Phone, Blackberry, Nokia, Android, iOS vb.)

En sonda mobil sürümde Nokia yazıyor sanırım bizim symbian meego asha cihazları etkilemeyecek, sen uygulamadan girip mi karşılaştın bu durumla ?
evet ben asla tarayıcı dan girmem hep uygulama ile girdim youtube ye

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Hangi uygulama?

BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
    Konu Sahibi
fast tube

ringofdie

ringofdie

Üye
Fasttube geliştiricisi bırakalı çok oldu ve youtube yeni api yayınladı hocam artık çalışması hayal :(

AhmetTekin2405

AhmetTekin2405

Üye
yani artık symbianda youtube a hiçbir uygulama ile giremicekmiyiz?

ringofdie

ringofdie

Üye
yani artık symbianda youtube a hiçbir uygulama ile giremicekmiyiz?

Şu an güncelleneceği söylenen sadece cutetube var ona güncelleme gelir ise uygulama olarak onu kullanabilirsiniz(şu an için çalışmıyor ama)

AhmetTekin2405

AhmetTekin2405

Üye
sağolasın

celilcemre

celilcemre

Üye
opera mod ile gir izle. İndir. Mp3 128 kb ses indir. Tel okumuyor. Ama çözümü var. Pc' ye at. Format faktory ile tekrar dönüştür, tamamdır.

onurhanerk

onurhanerk

Üye
Direk incdirme var mı operada

celilcemre

celilcemre

Üye
Sayfa açılıp direk istediğin formatta indiriyon. Şimdilik tek altarnatif bu
Sayfa açılıp direk istediğin formatta indiriyon. Şimdilik tek altarnatif bu

onurhanerk

onurhanerk

Üye
BozKurt0102

BozKurt0102

Üye
    Konu Sahibi
hala youtube den video indirebiliriz

celilcemre

celilcemre

Üye
Opera mobile 12 kur vk.com eklentisini de kuruyon. İnternet bölümünde 2. Sayfada youtube gir gör. Bağlantıyı kes yapıştır yaparak uc browserden de indirebilirsin. Yada whatsapp ile paylaş telefonun tarayıcısı ile indir. Uc browser durdur devam etme özelliği olduğu için önemli. Indirme yapmazsa uc bulut'a yükle 2gb kota var. Ama 7 gùnlük bir zamanda veriyor.

AhmetTekin2405

AhmetTekin2405

Üye
Opera mobile 12 kur vk.com eklentisini de kuruyon. İnternet bölümünde 2. Sayfada youtube gir gör. Bağlantıyı kes yapıştır yaparak uc browserden de indirebilirsin. Yada whatsapp ile paylaş telefonun tarayıcısı ile indir. Uc browser durdur devam etme özelliği olduğu için önemli. Indirme yapmazsa uc bulut'a yükle 2gb kota var. Ama 7 gùnlük bir zamanda veriyor.
sağolasında uğraşmaya gerek yok savefroma gir url yi yaz indir :)
bunca gün cutetubeye güncelleme bekledim gerek yokmuş sizin sayenizde öğrendim webden indiğini

Takipçi Satın Al

Üst Alt