Youtube

Konu Sahibi
Youtube
şu formdakı dns degıstırme yöntemlerını denedım ama işe yaramadı nasl youtube gırebılırım

Mesut Aktaş

Co-Admin
yapamamışsın demekki, oluyor çünkü

Tepkiler: okankayci

Mesut Aktaş

Co-Admin
konularda yazandan fazlası yok, oluyorsa oluyordur

asigsasi

Üye
çok yakında yasak her yerde kalmış olacak biraz bekle benim yasak kalkalı 15 gün oldu

şu formdakı dns degıstırme yöntemlerını denedım ama işe yaramadı nasl youtube gırebılırım

Telefonu rootla ondan sonra setdns diye bi program var onu indir hem wifi hemde mobilverinin dns sini degistir iste link

asigsasi

Üye
Telefonu rootla ondan sonra setdns diye bi program var onu indir hem wifi hemde mobilverinin dns sini degistir iste link

burası symbian bölümü

Tepkiler: okankayci

Mesut Aktaş

Co-Admin
ayarlama yapıp telefonu yeniden niye başlatıyorsun ? eğer yeniden başlatmadan ayarları yapıp giriyorsa telefonunu ya soft formatla yada hard formatla

Konu Sahibi
ayarlama yapıp telefonu yeniden niye başlatıyorsun ? eğer yeniden başlatmadan ayarları yapıp giriyorsa telefonunu ya soft formatla yada hard formatla
yok girmiyor konuda ayarları yaptıktan sonra yenıden başlatın dıyodu ondan yenıden başlattım

amaç youtube'a girmekse madem çözemyosn sorunu opera miniden gir videolar düşük kalite olur ama izlersin en azından

Emre

Üye
o yöntemi biliyorum kardesım ama cok kotu oluyo
opera mini ile gir youtubede izleyeceğin videoyu url kopyala yapıştır mp3 kısmını mp4 seç 720p olarak seç indir

Tepkiler: blackland, okankayci ve ShadesOfBLUE
    Konu Sahibi
opera mini ile gir youtubede izleyeceğin videoyu url kopyala yapıştır mp3 kısmını mp4 seç 720p olarak seç indir
denerim bi ama cok uğrastırıyo bee abi açılsn artık
turkcell internet üzerinden giriş yapıyorsan bu dns yi dene

Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
bunuda denedım gene olmadı wifidende bağlanıyorum

Bi format atmayı dene. Bence cozulur..