Youtube ?

Sponsorlu Bağlantılar

sympatico

Üye
    Konu Sahibi
Youtube ?
arkadaşlar ben teli almadan once microsoft super bi youtube uygulaması yapmış ama google efendi reklam yok indırme ozellıgi var gibi sebeplerle uygulamayı kaldırtmış

yeni uygulamadan haber var mı yoksa hic gelmeyecek mi ?

IVI-Elia

Üye
Microsoft ve Google birlikte geliştiriyorlar yeni bir uyg. yakında gelmesini umuyoruz.

KacakMazot

KacakMazot

Üye
bende dun telefona hafiza sorunundan dolayi reset atmak zorunda kaldim ve en cok uzuldugumde youtube gitmesiydi cok guzel ve kullanisliydi benim icin. acaba buna benzer kullandiginiz ve tavsiye edebileceginiz bir uygulama varmi bundan baska..

Burakkkk250

Burakkkk250

Üye
bende dun telefona hafiza sorunundan dolayi reset atmak zorunda kaldim ve en cok uzuldugumde youtube gitmesiydi cok guzel ve kullanisliydi benim icin. acaba buna benzer kullandiginiz ve tavsiye edebileceginiz bir uygulama varmi bundan baska..

Metrotube iyidir, indirme özelliği de var hem. İdarelik kullanabilirsin

luckysleven

luckysleven

Üye
Youmusic bence en iyisi. Hem indiriyorsun hem izleyebiliyorsun . Harici bir youtube uygulamasına gerek kalmıyor . Görselliği kötü ama .

KacakMazot

KacakMazot

Üye
tesekkurler arkadaslar ben youtube HD uygulamasini kurdum cok hos arayuz biraz ic karartici ama olsun guzel olmus :D hersey elinin altinda, upload ozelligide var kullanmadim ama var yani :D

luckysleven

luckysleven

Üye
onu bende kullanıyordum bizim hafızalar kısıtlı olduğu için youmusic kullanmaya başladım. youmusic 1.5 mb, youtube hd 12 mb : )

csH

csH

Üye
tube pro var çok iyi onu da deneyin

Üst Alt