YouTube yine yasaklandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
    Konu Sahibi
YouTube yine yasaklandı!

Video paylaşım sitesi YouTube'a erişim bir kez daha yasaklandı. Bir önceki yasağın ardından henüz günler geçmişken yeni bir yasak kararının gelmesi şaşırtıcı gibi görünse de aslında hiç kimsenin bu karar karşısında şaşırmaması gerek.

Bir açılıp bir kapanmasına artık alıştığımız YouTube'a uygulanan yasak umarız çok uzun sürmez. Zira Türk internet kullanıcılarının YouTube gibi popüler bir video paylaşım sitesinden, özellikle son zamanlarda sadece tadımlık olarak yararlanabilmesi son derece üzücü bir durum. Üstelik bu yasakların ülkemizi dünya vitrininde ne kadar kötü durumlara düşürdüğü de açıkça ortada... Kapanma yazısı akşam üstü geldiği için servisin hangi videodan dolayı neden kapandığı meçhul. Google yetkilileri de hukuk departmanına henüz detayların ulaşmadığının altını çiziyorlar. Youtube'u kapatan videoyu öğrenir öğrenmez size bu sayfadan duyuracam.

mservank

mservank

Üye
Ben de giremiyorum ne sorun var merak ediyordum tşkler bilgi için işimiz vekil suncuuya kaldı:S:

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
    Konu Sahibi
dns ayarları ile oyna girersin sürekli kapanıyor ayarları degiştirmiyorum ben o yüzden

FerreT

FerreT

Üye
Komedi gibi..yazık !!

iremm

iremm

Üye
bencede oyun gibi oldu aç kapa aç kapa :ehe

yusufucan

yusufucan

Üye
hakikaten oyuncak Gibi Oldu...ulaa tam işim OlduğundaMı Kapanırr Yaa :s

gknky

gknky

Üye
komple kapatsınlar bu ne bi aç bi kapa :D

POWER

POWER

Üye
aç kapa aç kapa artema :ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
yalama oldu youtube:ehe

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
    Konu Sahibi
türkiyeyi karalayan bi sitenin türkiyede yeri yok kapansın bence video paylaşım sitesiymiş pehh

Yasminozz

Yasminozz

Üye
ben böle bi konuya yorum yazmıştım nerde benim yorumum... :D

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
3 kere kapandı bu youtube ama ben girebiliyorum
ADRESİNİ TIKLAYIN KARŞINIZA ÇIKACAK OLAN ADRES ÇUBUGUNA YOUTUBENİN ADRESİNİ YAZIN VE ALIN SİZE YOUTUBE YALAN YOK

dreamnoble

dreamnoble

Üye
kapatsınlar daha iyi

blackmetalic

blackmetalic

Üye
Kapatsınlar daha iyi aç kapa aç kapa pencereyi geçti.........

bora006

bora006

Üye
resmen oyuncağa döndü bu iş
ya adam akıllı kapansın yada hiç müdahale edilmeden youtube yöneticilerine durum anlatılsın
saçmalık yaa aç-kapa aç-kapa

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
    Konu Sahibi
O zaman sen niye ilk başta giriyorum dedin şimdide yasaklansın diyorsun:allalla::nono::nono:

dostum yani girme yöntemi biliyorum anlamında söyledim zaten netim kotalı bide kotamı boş yere onamı harcıyacam pehh

yasininyeri

yasininyeri

Üye
türkiyeyi karalayan bi sitenin türkiyede yeri yok kapansın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...