Youtube tekrar yasaklandı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
Youtube tekrar yasaklandı!



CHP Eski Genel Başkanı Deniz Baykal ve Ankara Milletvekili Nesrin Batok'un yer aldığı iddia edilen videoları yayınladığı için Youtube'a karşı açılan dava sonucunda mahkeme siteye erişimin engellemesine karar verdi.
Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi, Deniz Baykal'a ait olduğu iddia edilen görüntülerin yer aldığı video paylaşım sitesi ''Youtube''a erişimin engellenmesi kararı aldı. Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın (TİB) ''Youtube''dan söz konusu görüntülerin kaldırılmasını isteyeceği, aksi halde siteye erişimi engelleyeceği kaydedildi.
Baykal'ın avukatları, müvekkillerine ait olduğu iddia edilen görüntülerin ''Youtube''da yayınlanması üzerine, bu görüntülere erişimin engellenmesi istemiyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına başvurdu.
Bu şikayet üzerine harekete geçen Bilişim Suçları Soruşturma Bürosu'nda görevli Cumhuriyet Savcısı Bülent Yücetürk, Ankara 11. Sulh Ceza Mahkemesi'ne başvurarak, söz konusu görüntülere erişimin engellenmesini talep etti.
Mahkeme, Savcı Yücetürk'ün talebi doğrultusunda, ''Youtube''a erişimin engellenmesi kararı aldı.
YASAK HENÜZ UYGULAMAYA KONMADI

Karar, gereğinin yapılması için dün Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'na (TİB) gönderildi. TİB'in, ''Youtube''a yazı yazarak, söz konusu görüntülerin kaldırılmasını talep edeceği, aksi halde bu internet sitesine erişimi engelleyeceği kaydedildi.


 
  • Beğen
Tepkiler: H/\S/\N


Samsun55''

Samsun55''

Üye
Aman yasaklanırsa yasaklansın herkes istediği zaman giriyo zaten :D
Giremese bile youtubeden başa sitemi yok memlekette yükle videonu izlesene.com yükle akıllı tv ye bu kadar önemli deil youtube bin tane video paylaşım sitesi var zamanla youtube gibi onlarda popüler olur...
 
Necmati

Necmati

Üye
    Konu Sahibi
memleket meselesi oldu saçma birşey zaten..
dediğin yüzlerce video ditesi var sanki o videolar orda yok :)
 
m2sah

m2sah

Üye
Bırakın yasaklansın şu site ya denetimsiz başıboş site gibi..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt