YouTube Türkiye'ye Az Kaldı!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi

Yakın bir zaman önce arama motoru Google tarafından satın alınan YouTube, Brezilya, Fransa, Hollanda, İngiltere, İrlanda, İspanya, İtalya, Japonya ve Polonya'da şube açarak bu ülkelerin kullanıcılarına kendi dillerinde hizmet vermeye başladı.
Google'ın hemen hemen tüm kürede ayrı ayrı yapılanması olmasına rağmen Youtube kendi global ağını kendisi örecek.

Yeni uygulamaya göre bu uluslararası sayfalarda yapılan aramalarda da o ülkeye özel kıstaslar kullanılıyor.

YouTube şirketinin kurucularından Chad Hurley yaptığı açıklamada, "Video görüntüleri evrenseldir. Tüm dünyadaki insanlar video görüntülerini kullanarak iletişim kuruyor ve fikir alışverişinde bulunuyor" dedi.

Üstlendikleri görevin 'eğlendirmek, bilgilendirmek ve güçlendirmek' olduğunu belirten Hurley, YouTube sitesinin kullanıcılarının yarıdan fazlasının Amerika Birleşik Devletleri dışından olduğunu da söyledi.

The_Punisher

The_Punisher

Üye
polonya gibi bil ülkenin dilinde oluyor TÜRKÇE olmuyor bu nasıl iştir protesto ediyorum :sinir

UndeRqRo.uNd

Üye
ben de gazetede okudum , heralde giriş yapılma sayısına göre yapılıyordur diyecem ama çin ve hindistan'ı atlamışlar :D

POWER

POWER

Üye
Ya gitsinler işlerine ya ayrımcılık war ya...Zaten farkında mısınız piyasaya çıkan hemen hemen bütün programların dil desteğinde türkçe yok her programa her oyuna yama indirmekten bıktım...:oku :oku :oku :sinir:sinir :sinir

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Ya gitsinler işlerine ya ayrımcılık war ya...Zaten farkında mısınız piyasaya çıkan hemen hemen bütün programların dil desteğinde türkçe yok her programa her oyuna yama indirmekten bıktım...:oku :oku :oku :sinir:sinir :sinir

evet çok haklısın küçücük ülkelerin bile dilinde olduğu halde TÜRKÇE olmuyor birçok program.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt