Youtube Sorunu Acil...

Sponsorlu Bağlantılar

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Youtube Sorunu Acil...
Herkese merhabalar,
Arkadaslar Nokia'nin destegini cekmesinden midir bilmiyorum ama son zamanlarda problem yasiyorum.Bunlardan birisi de daha 1-2 gun icinde olan Youtube.4 yildir problensiz uygulamadan girerken birden baglanti hatasi vermeye basladi.Yardimci olursaniz sevinirim.
Iyi forumlar...

Arkadaslar sorun cozulmustur.Sorun internette Youtube icin devletin koydugu yasaktan kaynaklaniyormus.Verdigim linkteki patchi yukleyin ve keyfini cikarin.Iyi forumlar...

Edit: Arkadaslar bildiginiz uzere Youtube engellendi.Ben hemen https hatasi aldim ve uygulamadan giremedim.DNS kullanarak veya internetten Proxy adresi bularak kullanmaya devam edebilirsiniz...

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 14714

alican_52_

Üye
aynı problem bendede var could not connect problem with network connection hatası veriyor

• Beğen
Tepkiler: MrCaesar
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar bir cozum bulamaz miyiz? Defalarca tekrar yukledim hicbir ise yaramadi.

Ender Eser

Ender Eser

Üye
Valla kardeş sorma.. bende de aynı sorun var. Birden bu 'bağlantı' hatasını aldım!. Telefona yapmadığım şey kalmadı.. Format attım, resetlettim, sildim süpürdüm Ne yapacağımı bilemedim. sorun; Error "Could not connect Problem with network connection" tel. (N95 8GB) lütfen yardım edin.. :(

• Beğen
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Valla kardeş sorma.. bende de aynı sorun var. Birden bu 'bağlantı' hatasını aldım!. Telefona yapmadığım şey kalmadı.. Format attım, resetlettim, sildim süpürdüm Ne yapacağımı bilemedim. sorun; Error "Could not connect Problem with network connection" tel. (N95 8GB) lütfen yardım edin.. :(

Ben formatla alakali olmadigini tahmin etmistim.Acaba DNS ile falan mi oynamaliyiz?

• Beğen
Tepkiler: Ender Eser
Ender Eser

Ender Eser

Üye
Onuda denedim.! Vallahi kafayı yicem yaa.. Youtube'sizde olmuyorki. Acaba 'server' falanmı kapandı ?

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Onuda denedim.! Vallahi kafayı yicem yaa.. Youtube'sizde olmuyorki. Acaba 'server' falanmı kapandı ?
Ya ben su an iki yerden Youtube'a giris yapabiliyorum.Opera Mini ve kendi tarayicisi.Kendi tarayicisindan acinca 240p aciyor.Operadan acinca 144'e dusuyor,ister istemez bi korluk durumu olusuyor.Youtube'a erisebiliyorum fakat cok zahmetli ve kullanissiz.Uygulama superdi.Eger hic giremiyorsam Real Player ile idare ediceksin.Opera'dan acamazsan Real Player Settings gir proxy ayarini evet yap.Bir de baglantiyi girdigin sebeke veya wireless agini yap...

Ender Eser

Ender Eser

Üye
Evet.. Real Player'da varda.. zor iş yaa. Uygulamaları dahada kullanışlı. Neyse yardımın için çok sağol. Birde "Core Player" var şimdilik onu kullanıyorum.. Görüntü kalitesi biraz düşük olsada, yine de işimi görüyor. istersen sen de bir dene. :)
Link: CorePlayer v1.36. 7427 S60v3 - MaxiCep

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Core Playeri taa ilk yukledigimde denemistim,fakat Youtube videosu acmiyor bende

• Beğen
Tepkiler: Ender Eser

mehmetsna

Üye
ayni sorun benim tel(e5) de de cikti bi cozum bulan yardimci olsun

Ender Eser

Ender Eser

Üye
Görünüşe bakılırsa sorun yeni başlıyor..

Son düzenleme:
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Ahh Nokia ahh,destegini cektikten sonra oldu bu tur aksakliklar...

ada965

Üye
aynı sorunu bende yaşıyorum lumia o kadar berbat ki tekrar e90 kullanmaya başladım misler gibi fakat tek sorun youtube uygulaması artık neetwork hatası veriyor.aynı sorunu bende yaşıyorum lumia o kadar berbat ki tekrar e90 kullanmaya başladım misler gibi fakat tek sorun youtube uygulaması artık neetwork hatası veriyor.aynı sorunu bende yaşıyorum lumia o kadar berbat ki tekrar e90 kullanmaya başladım misler gibi fakat tek sorun youtube uygulaması artık neetwork hatası veriyor.

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Lumia icin bekleseydin keske,cok erken...

Ender Eser

Ender Eser

Üye
Symbian uygulamalarında, hep hatalar, hep 'bağlantı' sorunları.. millet artık android vs.. da.!! XD

Son düzenleme:
  • Beğen
erdmerdm

erdmerdm

Üye
yokmu bunun bi cozumu bende kacgundur giremiyorum

Ender Eser

Ender Eser

Üye
off çözüm halamı yok.. :(

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
144p'ye ve Real Player'a boyun egmis durumdayim :(ARKADASLAAAR MUJDEMI ISTERIM :) UC Browser'in forum sitesinde dolasirken bu sorunu yasayan bir arkadas paylasim yapmis ve iddiaya gore Youtube yasagi oldugu icin sorun yasiyoruz ve VPN kullanmadigimiz icin giremiyoruz.Orda bir patch yayinlamis.Simdi verecegim linkle mukemmel Youtube uygulamamiza kavusuyoruz :) Haydi iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: erdmerdm ve Ender Eser
Ender Eser

Ender Eser

Üye
Valla direk açıldı, :D kardeş ALLAH senden razı olsun.! Paylaşımın, ve yardımın için çok teşekkürler. Ben okadar innertetten araştırdım, çoğu kişi hep "dns"yi değiştirin falan diyorlar.. ama nafile, Çözümünü hala bulamamıştım. Neyse artık, lafı gene uzattım.. Herkese iyi forumlar... :)aaa... şimdi güleyim mi, Üzüleyim mi bilemedim. "facebook ve youtube" kapanıyormuş duyduğuma göre doğrumu yaa.. bunlar? :(

Son düzenleme: