Youtube para kazanma

Sponsorlu Bağlantılar

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
Youtube para kazanma
Arkadaşlar 5gündür youtube video ekliyorum ve suana kadar yukledigim vdeiolar 5000 kere fln izlendi fakat 0,85 dolar kazanmısım gozukuyor oynatymaya gore bgbm de 22dolar gosteriyor sizce azmi kazanmisim 0,85 dolar oynatmaya gore bgbmdeki parada hesabıma yatırılcakmı cvplarınızı bekliyorum

M@cros

M@cros

Üye
Arkadaşlar 5gündür youtube video ekliyorum ve suana kadar yukledigim vdeiolar 5000 kere fln izlendi fakat 0,85 dolar kazanmısım gozukuyor oynatymaya gore bgbm de 22dolar gosteriyor sizce azmi kazanmisim 0,85 dolar oynatmaya gore bgbmdeki parada hesabıma yatırılcakmı cvplarınızı bekliyorum
Youtube dan direk ödeme alınmıyor diye biliyorum.20 tl olunca adsense hesabına geçiyor.Adsense de ise 200 tl olunca banka hesabına yatar.

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
kardes sorumun cevabı bu degildi ancak anlamadn heralde sagol yinede

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
benim videoların hepsi toplam 5000 kere tıklanmıs para alamıccammı yani 5000 gosterimde 0,85 kazanc az degilmi

M@cros

M@cros

Üye
benim videoların hepsi toplam 5000 kere tıklanmıs para alamıccammı yani 5000 gosterimde 0,85 kazanc az degilmi
Gösterime göre para kazanılmıyor.İsterse 10000 kişi izlesin 1 kişi reklama tıklamazsa para kazanamazsın.

BLACKHAKAN

Üye
    Konu Sahibi
tamamda 5000 kere tıklanmıs para kazanılan videolar 76 diyor 76kere reklam cıktı anlamına gelmiyormu bu 76 reklam 0,85 az degilmi anlamadım gitti

DeEenzameMan

DeEenzameMan

Üye
76 kez izlenip, 10 kere bile tiklanmissa iyidir.
500 goruntulemeye 30 tik alamayanlar var.
Sikayetci olacaksaniz bence hic bulasmayin sayet bir telif yerseniz hemen sogursunuz.
Google amcaya sorup hersey ama herseyi ogrenebilirsiniz de.
Iste sizler sag kulaginizi sol elinizle tutma pesindesiniz dostlar.

Üst Alt