Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
youtube hatası v50...
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gokhanseyirci
Üye
Konu Sahibi
youtube hatası v50...
arkadaslar 5800 telefonun versıyonunu v50 yaptıktan sonra youtube programı calısmıyor.. once upgrade yazıyor sonrasında zero results dıye bırsey dusuyor ekrana... ne yapmamız gerekıyor.. v50 uyumlu youtube varmıdır acaba.. saygılar tesekkurler..
necmi25
Üye
forumda ki youtube programları 5800 v50 de çalışıyor. ama ben eski versiyon olanı öneririm çünkü takılma olmadan oynatıyor. ilk kez yüklediğinizde çalıştırmadan önce telefondan erişim noktası ayarlarından ip4'ün dns ayarını 4.2.2.1 ve 4.2.2.2 şeklinde ayarladıktan sonra youtube yi açıyoruz. önce bir ülke şeçiyoruz sonra upgrade uyarısına cancel diyor ve youtube yi kullanmaya başlayabiliriz.
byy_romeo
Üye
arkadaşlar youtube a giriyorum ama telime yazı karakterlerini getiremiyorum yazamıyorum nasıl halledebilirim acaba?
majestic_man
Üye
Şuanda Youtube App. v.2.4.4 ; 8.8.8.8 - 8.8.4.4 DNS ayarı ile sorunsuz bir şekilde (takılma-donma olmaksızın) çalışmaktadır.
@gokhanseyirci, gökhan programı wireless ile mi yoksa internet paketi ile mi kullanıyorsun ?