izo37
Üye
-
Konu Sahibi
-
Forumda mutlak vardır.Konu açıp kullanıcılardan yorum istersen daha iyi yardımcı olurlar.anladım ozellıklerı cok ıyı bu telefonu kullanan birisi varmı peki iyice emin olmak istedıgımden sormak istiyorum.
İdeos x5 in eksileri; kamerası kötüymüş, dokunmatiği iyi değilmiş. Dostum senin için araştırdım biraz bu yorumları gördüm. Bunların haricinde herkes memnun.
ben o telefonu kullandım yani inceledim. dokunmatiği ve kamerası gayet iyi. Hatta kamerası wawe2'den daha iyi gibi geldi bana.
Arkadaşım fotoğraf veya video çekmek istiyorsan fotoğraf makinesi denilen aletler var. Telefon gayet güzel , 500 küsür liraya alabileceğin en iyi özellikteki telefonlar arasında yer alıyor . Ne oyun ne program ne dokunmatik konusunda hiç bir sorun yok . Zaten dokunmatikte sorun olmasının sözü bile edilemez ; çünkü kapasitif ekrana sahip .
Gio ve fit de flash destegi yok karsılamaz.O yazdıgın modellerde karsılamaz.
İdeos X5 i incele arkadasım
Arkadaşım fotoğraf veya video çekmek istiyorsan fotoğraf makinesi denilen aletler var. Telefon gayet güzel , 500 küsür liraya alabileceğin en iyi özellikteki telefonlar arasında yer alıyor . Ne oyun ne program ne dokunmatik konusunda hiç bir sorun yok . Zaten dokunmatikte sorun olmasının sözü bile edilemez ; çünkü kapasitif ekrana sahip .
gioyla fite 2.3 güncellemesiyle flash vs yüklendi diye biliyorumbi arkadaş öle söylemişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?