Uygulama YouTube Calismiyor Lutfen Bakin..

Sponsorlu Bağlantılar

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
YouTube Calismiyor Lutfen Bakin..
Arkadaslar android 4.0.4 var bende ancak telefonu aldigim gunden beri youtube'u kullanamadim. tum guncellemelerinide yukledim ancak videoyu actigim zaman desteklenmeyen video bicimi diyor ve bundan ayri birde bu isleme izin verilmiyor diye bir uyari veriyor...

The Shadow

The Shadow

Üye
Arkadaslar android 4.0.4 var bende ancak telefonu aldigim gunden beri youtube'u kullanamadim. tum guncellemelerinide yukledim ancak videoyu actigim zaman desteklenmeyen video bicimi diyor ve bundan ayri birde bu isleme izin verilmiyor diye bir uyari veriyor...
e browserden gir :)

.caner.

.caner.

Üye

Çözünürlükden dolayı olabilir. Atiyorum senin telefon 240p

Video en düşük 720p :hmmm

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi

kardesim onu bende biliyorum :) ancak android google in youtube uygulamasida google in. ben calismamasina anlam veremiyorum nasil is yapiyorlar.

- - - Eklendi - - -

Çözünürlükden dolayı olabilir. Atiyorum senin telefon 240p

Video en düşük 720p :hmmm

Alakasi yok. kac tane videoda denedim hepsi ayni. ayrica google play deki videolarda da ayni sekilde oluyor onlarda en dusuk 720p olamaz heralde?

Haluk.

Haluk.

Üye
Wifiden mi bağlanıyorsun? Öyleyse wifi kısıtlanmıştır

dekur78

Üye
Ayni sorun bendede oluyor

UpOneTR

UpOneTR

Üye
OG youtube apk indir yaz

bu uygulamayı kullan aynı youtube ayrıca istediğin videoyu istediğin formatta ve mp3 olarak indirebiliyosun ben kullanyorum guzel

The Shadow

The Shadow

Üye
kardesim onu bende biliyorum :) ancak android google in youtube uygulamasida google in. ben calismamasina anlam veremiyorum nasil is yapiyorlar.

- - - Eklendi - - -

Alakasi yok. kac tane videoda denedim hepsi ayni. ayrica google play deki videolarda da ayni sekilde oluyor onlarda en dusuk 720p olamaz heralde?
bilmiyorsun demedik canım :) bence o uygulamanın bir android cihazda bulunması bile hata bsplayer indirip browserdan girdiğin zaman 1080p leri bile kasmadan izleyebiliyorsun ama neyse :)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
Wifiden mi bağlanıyorsun? Öyleyse wifi kısıtlanmıştır

Wifiden de baglaniyorum 3G den de ama sorun ayni

- - - Eklendi - - -

bilmiyorsun demedik canım :) bence o uygulamanın bir android cihazda bulunması bile hata bsplayer indirip browserdan girdiğin zaman 1080p leri bile kasmadan izleyebiliyorsun ama neyse :)

BSPlayer da var ama bunun calismamasina uyuz oldum arkaplandada surekli ram yiyor. Acaba yukledigim uygulamalardan falanmi oldu dedim format attim tele ve ilk youtube uygulamasini actim ama yine ayni.

.caner.

.caner.

Üye
En yeni sürümünü yüklemeyi denedin mi?

The Shadow

The Shadow

Üye
Wifiden de baglaniyorum 3G den de ama sorun ayni

- - - Eklendi - - -

BSPlayer da var ama bunun calismamasina uyuz oldum arkaplandada surekli ram yiyor. Acaba yukledigim uygulamalardan falanmi oldu dedim format attim tele ve ilk youtube uygulamasini actim ama yine ayni.
hahahaha boş konuşuyorsun youtube arka planda 15 mb ram yerken bsplayer arka planda 5 mb yemiş çok mu ? ram yenmek içindir zaten o yüzden koymuşlar :ehe

- - - Eklendi - - -

bu arada telefonun ne ?

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi
En yeni sürümünü yüklemeyi denedin mi?

Evet google play den guncelledim en son surume ancak degisen bisey yok

- - - Eklendi - - -

hahahaha boş konuşuyorsun youtube arka planda 15 mb ram yerken bsplayer arka planda 5 mb yemiş çok mu ? ram yenmek içindir zaten o yüzden koymuşlar :ehe

- - - Eklendi - - -

bu arada telefonun ne ?

O kadar da yemiyor be dostum :) telefonum avea intouch 2 android 4.0.4 yuklu

The Shadow

The Shadow

Üye
Evet google play den guncelledim en son surume ancak degisen bisey yok

- - - Eklendi - - -

O kadar da yemiyor be dostum :) telefonum avea intouch 2 android 4.0.4 yuklu
telefonu rootlayıp titanium backupla silersin youtube u artık oyle bir derdin kalmaz o zaman ne diyelim :)

Samizel Destan

Samizel Destan

Üye
    Konu Sahibi

telefonu rootlayıp titanium backupla silersin youtube u artık oyle bir derdin kalmaz o zaman ne diyelim :)

bende oyle yaptim silmedim ancak dondurdum :) google in yaptigi ise bak cokta merakliydim sanki youtube una :D

Üst Alt