Vodafone Live ile Skyfire,Skype,Ebuddy vs vs Calismiyor

Sponsorlu Bağlantılar

Ysakay

Üye
    Konu Sahibi
Vodafone Live ile Skyfire,Skype,Ebuddy vs vs Calismiyor
Merhaba Herkese.
Arkdaslar ben bir halt ettim N97 aldim turkcellden ama ne video izleyebiliyorum ne GPS calisiyor. Hatta sorunsuz bir gun bitmiyor. Kapaniyor donuyor buton calistigi halde uygulama calismiyor. Code:0589630 icin ise navifirm de yazilim yok yazilim yenileyemiyorum. En son sorunumsa Vodafone Live....
Aylik 7.99 a aylik sinirsiz net paketi aldim ama sadece internete giriyorum opera ile baska bir ise yaramiyor. Dedim Navigasyonu belki bununla calistiririm nerde en kotu WLAN ile acabildigim Ebuddy bile calismiyor neden olabilir arkadaslar.
Son olarak skyfire yukledim video izleyebilmek icin baslangicta sorun veriyor.
Baglanamiyor diyor WLAN la giriyorum bu sefer ulkenizde desteklenmiyor diyor dns degistiriyorum Vodafone Live le girince Network taninmiyor diyor,WLAN ile girincede 4321-3001 gibi bi hata wpveriyor. Simdi ben napayim:
A telefonu at
B atma bana ver
C intihar et
D sakin bir delilik yapma biz yardimci olucaz

--------------- Ekleme ---------------

Unutmusum telefonda hic bir sekilde forumdaki tum yontemleri denememe ragmen gps internet vodafone live Wlan hicbiriyle gps den konumumu bile bulduramadim

celibar

celibar

Üye
vodafone hatla turkcell wap , turkcellmsn gibi diğer operatörlerin bağlantı ayarlarını kullanmadıysan dene.bazı programlar diğer operatör bağlantı noktaları ile giriyor.ben skyfire'a denedim ama olmadı.bi sen dene.benimkinde bir ara oluyordu fakat şimdilerde ne olduysa skyfire'a giremedim.

Ysakay

Üye
    Konu Sahibi
Vodafonedan yapilandirma msji istedm zaten baska bir hat kullanmadim bu telefonda

aryscat

aryscat

Üye
vodafone internet ayarlarıyla gireceksin onlara

Ysakay

Üye
    Konu Sahibi
Anlatamiyorum. Internete baglaniyorumcanavar gibi baglanti ama skyfire taninmayan network dio digerleri baglanamadi dio. :S

aryscat

aryscat

Üye
telefonun kendi browserı ve opera gibi programlar vodafone live ayarlarıyla bağlanabilir. Fakat o bahsettiğin programlar vodafone live ayarlarıyla bağlanmaz

Ysakay

Üye
    Konu Sahibi
Cozumu yokmu?

millitan

millitan

Üye
cözüm vodofone e-posta shirbazın varsa kulan cünkü bütün chat programları acar zaten skyfire program aclmyor

aryscat

aryscat

Üye

Yeni bi bağlantı noktası oluşturacaksın. Ismi internet olsun. Apn yazan yere internet yaz o kadar. Yada vodafone müşteri hizmetlerini ara vodafone internet ayarlarımı gönderin de . O programları kullanırken sana gönderdikleri vodafone internet bağlantı noktasını kullan

berber_3421

Üye
slm yaw benim bi yahudi müşterim adam açtı gözümün önünde girdi daha gecenlerde skyfireden!youtubeye bi yahudinin telefonundamı açar bu skyfire?:)niye bizde açmaz anlamadımki:D

Ysakay

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslae skyfire i acmayi basardm. Ilk cepnet paketimi aldigimda yapilandirma mesaji gelmisti. Baglanti adi vodafone live idi. Ben onu sildim GPRS AYARlARINI istedim tekrar bu sefer vodafone internet olarak bir baglanti geldi ve girmeyi basardim.. Herkese ilgisinden dolayi tessekkurler

mrzoglu

Üye
aynı sorun bnde var telefnda vodafone takılı ama turkcell net gôrüküo vodafnu nası yükleyecem

denizci35

denizci35

Üye
bende wireless var ve n93 kullanıyorum c/data/skyfire/prefs var ama çalışmıyor nedendir o malum hatayı alıyorum

nevercry07

nevercry07

Üye
sen telefonu değiştir kardeş n95 n97 ikisinide kullandım beğenmedim simdi 5800 kullanıyorum fena değil :)

sedat0038

Üye
nokia n81 hangı surum skyfıre yuklemem lazım kulalan bılen varsa lutfen yardımcı olsun saygılar arkadasların emeyıne saglık guzel ısler yapılmıss

Üst Alt