[ENGİN]
Üye
Halbuki İslam dini ''ÖLDÜRMEYECEKSİN'' emrini verir...
Evet 10 emir'den biri'dir haksız yere bir insanı öldürmeyeceksin ta'ki malına,canına,ırzına,dini'ne tecavüz etmedikçe
Halbuki İslam dini ''ÖLDÜRMEYECEKSİN'' emrini verir...
[ENGİN];5624759' Alıntı:
Evet 10 emir'den biri'dir haksız yere bir insanı öldürmeyeceksin ta'ki malına,canına,ırzına,dini'ne tecavüz etmedikçe
bu semsiye olayi sadece bir numune ben sana onlarin yüzlerce zulüm ettikleri fotograf göstereyim. örneğin amerikan askerleri (tabiiki hıristiyanlar bunlar) ölü müslüman cenazelerini isiyor.
- - - Eklendi - - -
hala daha yorumsuz olanlar var mi? Hala daha yorumsuz musun abi?
Verdigin örnekler yorumsuz diyemeyiz Mazlum kardeşim,1'nci resimdeki hareket alkışa deger ama bu hristiyanlar saf,temiz,insan öldürmez anlamına gelmez haldı ki yeryüzündeki tüm savaşları onlar meydana çıkarmıştır.Öldürmeyeceksin emri sadece müslüman'a degil 4büyük kitaba inananlar içinde geçerlidir
Gunde 1 Insan Olduren Biri Musluman Degildir ..
'Bence' ..
bu semsiye olayi sadece bir numune ben sana onlarin yüzlerce zulüm ettikleri fotograf göstereyim. örneğin amerikan askerleri (tabiiki hıristiyanlar bunlar) ölü müslüman cenazelerini isiyor.
- - - Eklendi - - -
hala daha yorumsuz olanlar var mi? Hala daha yorumsuz musun abi?
Hayır" 10 büyük günah"on emir 4 kitap'da da vardırmalina namusuna irzina tecavuz edilince de Allahu ekber diyerek öldürürsün. olay budur iste abi
bu arada abi on emir yahudilere gelmistir bizde kur'an bunu emreder.
[ENGİN];5624862' Alıntı:Hayır" 10 büyük günah"on emir 4 kitap'da da vardır
10 emir nedir müseviler de?neden o iki kişiyi hayvan olarak nitelendiriyorsun ki?
- - - Eklendi - - -
abi islamda on emir on buyuk gunah yoktur. 7 büyük gunah vardir sadece. on emiri kapsayan hükümler daha
geniş olarak kur'an da geçer ama on emir gibi bir belge yazi vs yoktur.
Teşekkür ederim Orhan iyiyim ablam
emektar ablam benim nasılsın iyisinmi

müslümanı öldürdüğü ne malum bu bir. 2. si de insan acizdir hatayi sadece peygamberler yapmaz neyse ben uyur artık ama dedigim gibi insan musluman olunca tum yanlislardan sıyrılmayabiliyor velev ki dedigin gibi o fotograftakiler musluman kadesini öldürüyor olsa tabii. bu arada sende bir muslumansin ve musluman bir kardeşine hayvan diyorsun bence insan kendinden baslamali birşeyleri duzeltmeye.
Allah daim etsiniyilik ablam![]()