'Yorumsuz' ..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Halbuki İslam dini ''ÖLDÜRMEYECEKSİN'' emrini verir...

Evet 10 emir'den biri'dir haksız yere bir insanı öldürmeyeceksin ta'ki malına,canına,ırzına,dini'ne tecavüz etmedikçe

besim.farhan

besim.farhan

Üye
[ENGİN];5624759' Alıntı:

Evet 10 emir'den biri'dir haksız yere bir insanı öldürmeyeceksin ta'ki malına,canına,ırzına,dini'ne tecavüz etmedikçe

malina namusuna irzina tecavuz edilince de Allahu ekber diyerek öldürürsün. olay budur iste abi

bu arada abi on emir yahudilere gelmistir bizde kur'an bunu emreder.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
bu semsiye olayi sadece bir numune ben sana onlarin yüzlerce zulüm ettikleri fotograf göstereyim. örneğin amerikan askerleri (tabiiki hıristiyanlar bunlar) ölü müslüman cenazelerini isiyor.

- - - Eklendi - - -

:( hala daha yorumsuz olanlar var mi? Hala daha yorumsuz musun abi?

Bro Haklisin .. Bende Bu Iskenceleri Biliyorum ..

Fakat Sen ABD Askeri Ile Bilincli Bir Hristiyan'i Bir Tutamazsinki ..

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Gunde 1 Insan Olduren Biri Musluman Degildir ..

'Bence' ..
Verdigin örnekler yorumsuz diyemeyiz Mazlum kardeşim,1'nci resimdeki hareket alkışa deger ama bu hristiyanlar saf,temiz,insan öldürmez anlamına gelmez haldı ki yeryüzündeki tüm savaşları onlar meydana çıkarmıştır.Öldürmeyeceksin emri sadece müslüman'a degil 4büyük kitaba inananlar içinde geçerlidir

• Beğen
Tepkiler: Emrgncy
besim.farhan

besim.farhan

Üye
asker de hiristiyan degil mi abi? biz kurtuluş savaşında dedelerimizin düşman esirini esekle götürürken kendisinin yürüyerek gittiğini biliyoruz. u bilinci veren islamdir. o california daki öğrenci Insan olmanin veregini yapmis. bizim musluman da irzi namusu tehlikeye girdigi icin oyle yapmis. zaruretler harami helal kilar islamda.

- - - Eklendi - - -

bu semsiye olayi sadece bir numune ben sana onlarin yüzlerce zulüm ettikleri fotograf göstereyim. örneğin amerikan askerleri (tabiiki hıristiyanlar bunlar) ölü müslüman cenazelerini isiyor.

- - - Eklendi - - -

:( hala daha yorumsuz olanlar var mi? Hala daha yorumsuz musun abi?

bunlar bes dk icinde bulduklarim bunlar gibi yuzlerce var...

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
malina namusuna irzina tecavuz edilince de Allahu ekber diyerek öldürürsün. olay budur iste abi

bu arada abi on emir yahudilere gelmistir bizde kur'an bunu emreder.
Hayır" 10 büyük günah"on emir 4 kitap'da da vardır

odunuzz

odunuzz

Üye
Hayatın gerçekleri işte aslında bütün bunlar amerikan oyunları

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Bu Semsiye Tutan Cocugun Yaptigi Hareket Alkislanasi Bir Hareket ..

Fakat Burda Genelleme Yapmadim Ben ..

Bir Musluman Olupta Adam Olduren Iki Hayvan'in Resmini Birde Musluman Olmayipta 'Insan' Olani Paylastim ..

Genelleme Yok .. Ve Olamazda ..

Hepiniz Haklisiniz ..

besim.farhan

besim.farhan

Üye
neden o iki kişiyi hayvan olarak nitelendiriyorsun ki?

- - - Eklendi - - -

[ENGİN];5624862' Alıntı:
Hayır" 10 büyük günah"on emir 4 kitap'da da vardır

abi islamda on emir on buyuk gunah yoktur. 7 büyük gunah vardir sadece. on emiri kapsayan hükümler daha geniş olarak kur'an da geçer ama on emir gibi bir belge yazi vs yoktur.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
O zaman cümleleri yanlış kuruyorsun Mazlum kardeşim

Bir Musluman Olupta Adam Olduren Iki Hayvan'in Resmini Birde Musluman Olmayipta 'Insan' Olani Paylastim.

Burda müslümanlar hep böyledir anlamı çıkıyor
Yanlışım varsa düzeltin.

- - - Eklendi - - -

neden o iki kişiyi hayvan olarak nitelendiriyorsun ki?

- - - Eklendi - - -

abi islamda on emir on buyuk gunah yoktur. 7 büyük gunah vardir sadece. on emiri kapsayan hükümler daha
geniş olarak kur'an da geçer ama on emir gibi bir belge yazi vs yoktur.
10 emir nedir müseviler de?

besim.farhan

besim.farhan

Üye
biraz yüreğiniz varsa şu sitedeki fotograflara da bakın :( :( asıl böyle zulümkar kafiri Allahuekber deyip öldürmeyen insan insan degil hayvandir.

[link]http://www.albasrah.net/images/iraqi-pow/iraqi-pow1.htm[/link]

- - - Eklendi - - -

internetten arastirabilirsin konu dağılmasın. yanlış da olabilirim.

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar Allah Yukarda ..

Hem Allah'in Adini Agzina Ediyorsun .. Hem Silahi Ayni Dinden Olan Kardesinein Kafasina Tutuyorsun ..

Bu Hayvanlik Degil De Nedir Engin Kardesim Sen Soyle .?

otostopçu

otostopçu

Üye
salam world e gelin ordan devam edelim :zuhaha:

besim.farhan

besim.farhan

Üye
müslümanı öldürdüğü ne malum bu bir. 2. si de insan acizdir hatayi sadece peygamberler yapmaz neyse ben uyur artık ama dedigim gibi insan musluman olunca tum yanlislardan sıyrılmayabiliyor velev ki dedigin gibi o fotograftakiler musluman kadesini öldürüyor olsa tabii. bu arada sende bir muslumansin ve musluman bir kardeşine hayvan diyorsun bence insan kendinden baslamali birşeyleri duzeltmeye.

otostopçu

otostopçu

Üye

emektar ablam benim nasılsın iyisinmi

• Beğen
Tepkiler: Mazlum Somer
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi
müslümanı öldürdüğü ne malum bu bir. 2. si de insan acizdir hatayi sadece peygamberler yapmaz neyse ben uyur artık ama dedigim gibi insan musluman olunca tum yanlislardan sıyrılmayabiliyor velev ki dedigin gibi o fotograftakiler musluman kadesini öldürüyor olsa tabii. bu arada sende bir muslumansin ve musluman bir kardeşine hayvan diyorsun bence insan kendinden baslamali birşeyleri duzeltmeye.

Onlar Benim Icin Musluman Degiller ..

otostopçu

otostopçu

Üye
iyilik ablam :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba
Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
    Konu Sahibi

+1 ..

Fakat Konu Neden Kilit .?

Sakincasi Mi Var ..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt