abandonware
Üye
-
Konu Sahibi
-
güzel doğru konuşuyorsunuz fakat keşke site hakkında bölümüne açsaydınız daha çok ilgi çekerdi
ya bize neden bu uyarı ceza puanı gelmiyor demekki bi hata yapıyorsunuz da geliyor
Neden Maxicep diğer forumlardan farklı ? Neden burayı kötü anlamda eleştirirken ortamın iyi, seviyeli, düzgün olduğunu inkar edemiyor bazıları ? Biraz düşünün anlarsınız..
Bunu diyen biz yöneticiler miyiz ? Forumdan ayrılacağını söyleyen ama ayrılmayan kimseler.. Banlandıktan sonra arkasından üzüldüğünüz kimseler.. Hem bizim için yaş asla önemli olmadı. Tüm üyeler bizim için eşittir ve haklı olan üyenin her zaman arkasındayız.androide işlemci diyenler haeriç genelde düzgün bri ortam, bunu ben kötülemedim.. fakat işin tuhaf yanı sdn de yazılanlara göre biz çocukmuşuz
Forum 20-30 kişiden oluşmuyor. Üye sayısı arttıkça banlanma oranı elbette artacaktır. Tersi hiçbir sitede mümkün değil zaten. Mantık kurallarına aykırı.. 2 milyonu aşkın üyeden(+80000 gerçek aktiflik sergiliyor) bahsediyoruz. Ama forum sizin için gereksizlerden ibaretse bilemiyorum..ayriyeten, ne kadar uyarı versenizde banlananların sayısı o kadarda azımsanacak kadar değil..
Ama bilmiyorsunuz ki o üyeler sizi sürekli şikayet ediyor ceza almanız için.. Siz daha üzülün onların arkasından..
Bunu diyen biz yöneticiler miyiz ? Forumdan ayrılacağını söyleyen ama ayrılmayan kimseler.. Banlandıktan sonra arkasından üzüldüğünüz kimseler.. Hem bizim için yaş asla önemli olmadı. Tüm üyeler bizim için eşittir ve haklı olan üyenin her zaman arkasındayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?