darkwolf33
Üye
-
Konu Sahibi
-
sony kalitelidir ama kulaklıktan bass alamazsın gibime geliyor..
philips te güzeldir. sony nin philips gibi olanını bulabilirsen al derim..
öyle bi şansım olmadığı için burada soruyorum ayrıca gereksiz bi konu olarak görmüyorum ben sonuçta bir fayda gören olacaktır bundan eminimömer ikisinide tak telefona hansisinin sesi daha doyurucu geliyorsa onu al burda gereksiz bir konu geldi bana bağışla beni
öyle bi şansım olmadığı için burada soruyorum ayrıca gereksiz bi konu olarak görmüyorum ben sonuçta bir fayda gören olacaktır bundan eminim
bende kulaklık bakıyordum bende faydalandım bu konudan. ben kalite olarak bilmem ama sony nin tipini çok beğendim. diğeri kaliteli olsa bile tipi çok kötü kullanmazdım ben.öyle bi şansım olmadığı için burada soruyorum ayrıca gereksiz bi konu olarak görmüyorum ben sonuçta bir fayda gören olacaktır bundan eminim
arkadaşa bn soyledim hangi modeli alacağını ama yinede kendi bilir
mesela ben.
bende kulaklık bakıyordum bende faydalandım bu konudan. ben kalite olarak bilmem ama sony nin tipini çok beğendim. diğeri kaliteli olsa bile tipi çok kötü kullanmazdım ben.
evet kardeşim sen söyledin bir de forumdaki arkadaşlardan kullanan var mı diye bir sorayım dedimarkadaşa bn soyledim hangi modeli alacağını ama yinede kendi bilir
konu bana da yardımcı oldu creative ep 630 için yorumları okudum nette son derece iyi hem de ucuz ben de alacağım bir tane
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?