Yorgunluk Nasıl Geçer?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yorgunluk Nasıl Geçer?
Dinlenerek demeyin, dinlenmeden yorgunluk geçirecek bir şey var mıdır yoğun tempo arasında.?

Bedeli neyse ödenir, yeterki geçsin şu yorgunluk. :ehe

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Yorgunluk sevgilinin sana getirdiği bir bardak çay ile,ufacık bir busesi ile,elinin eline dokunması ile geçer.

Nazy

Nazy

Üye
yorgunluk sevdiğin bir müziği dinlerken geçer

POWER

POWER

Üye
yorgunluk hafif bir müzik eşliğinde uykuya dalarak geçer...

jöly

Üye
önce ılık bir duş alacaksın...sonra ayaklarını uzatıp sakin bir müzik eşliğinde kahveni yudumlayacaksın... yorgunluk böyle geçer...

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Yorgunluk sevgilinin sana getirdiği bir bardak çay ile,ufacık bir busesi ile,elinin eline dokunması ile geçer.

Doğuş bırak bu lafları hangi kız arkadaş, kaçıncısı :D

Ahmet yorgunluk nasıl geçer biliyor musun, bir harem olacak, sen de harem ağası, etrafında hizmetçilerin biri gidip biri gelecek. Oturduğun yerden hiç kalkmayacaksın. Böylece yorulmadığın için yorgunluğunun geçmesine de gerek kalmayacak :kop:

Bir elimde tarak öbüründe ayna, söyle ayne ben güzelmiyim. Yok öyle değil cımbız da vardı. :ehe İşte öyle bir varmış bir yokmuş :D Neyse sustum ben :huhu:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Doğuş bırak bu lafları hangi kız arkadaş, kaçıncısı :D

Ahmet yorgunluk nasıl geçer biliyor musun, bir harem olacak, sen de harem ağası, etrafında hizmetçilerin biri gidip biri gelecek. Oturduğun yerden hiç kalkmayacaksın. Böylece yorulmadığın için yorgunluğunun geçmesine de gerek kalmayacak :kop:

Bir elimde tarak öbüründe ayna, söyle ayne ben güzelmiyim. Yok öyle değil cımbız da vardı. :ehe İşte öyle bir varmış bir yokmuş :D Neyse sustum ben :huhu:

Yazın izmire senin hareme geliriz olmaz mı?

Neyse harem falan bozar bizi. :ehe

Cuma-cumartesi geçer benim yorgunluğum 2 gün yanlızım evde. Sonrası zaten bayram için şehir dışı. :)

tksharmely

tksharmely

Emekli Yönetici
Olmaz mı abi istediğin harem olsun :) Senin için izmiri saray yaparım, heryerine de hizmetçi koyarım hareminin de bekçisi olurum :D Yeterki sen yorulma :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
3ü 1arada ile geçer.
Sarışın, kumral, kızıl.

:ehe

Dwyane_Wade

Üye
bir kova leğenin içindeki ılık suya ayaklarını sokup 10-15 dk beklettikten sonra geçer...:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
:sinir

Yerin kulağı vardır biliyordum ama maşallah senin kulağın da fena duymuyormuş :hmmm

Korkutma beni Ahmet ya!.. Espri yaptık sadece. :(

Ama görse bu espriyi...
"Öttürmek" yapacaklarının yanında çook masum kalır.

Evet şimdi ciddi olursak,
Yorgunluk 3ü 1arada ile geçer:
Bir sen, bir ben, bir de bebeeeeek :gul:
(Al işte, aldım gönlünü her şeyimin :))

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sevgili yarın ve ertesi gün yani 48 saat bana kendini getirse geçmez mi?

Bu arada mikrodan 75 aldım havamı da atayım hemen. :pro:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Uyumakla geçer. Ama öyle gecenin bir yarısı yatağa girmekle değil. En yorgun olduğun vakitte rahat bir yere uzanacaksın, dalacaksın 1-2 saatliğine...

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Ben uyumam uyumam, uyursam tam uyurum. Geçen sene ders çalışırken sabahladım 6'da yattım 2 saat uyumak için, uyandığımda akşam olmuştu. Telefonda 60 cevapsız arama vardı, bir ton mesaj ve teyzem gelmiş nerdeyse kapıyı kırıyormuş.

Ben hiçbirini duymadım. Sınava giremedim doğal olarak. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt