bakmıyorlarki açık bırakıyolar kalan işlere devam bende öle yapıcam martta telden 7/24 açık![]()

sürekli zaten buradayız arasıra 1 saatlik işimiz çıkar yarıda bırakırız geri kalan zaman hep buradayız otobüste, yolda yürüken, kafeteryada falan hep buradayız özelliklede evde tv izlerken aynı anda maxiye girmenin tadı başkabakmıyorlarki açık bırakıyolar kalan işlere devam bende öle yapıcam martta telden 7/24 açık![]()

aynen bunların durumu vahimAçılan her konu, yazılan her mesaj didik didik kontrol ediliyor ... Şikayetlere bakılıyor, yardım pm leri cevaplanıyor, özelden sohbet ediliyor, yönetici eylemleri yapılıyor ... Günlük programım bu şekilde ...
Pc yi açık bırakmak online listesine etki etmiyor, çerez süresi 15 dakika, tık atmazsan sistem seni offline gösteriyor ... Zaten pc yi açma durumu da olmuyor, paso cepten gidiyorum![]()

cepten ücretlendirme ne maxicep e ?
kullananlara sormak lazım 
net paket satın al özelliklede vodafone da cepnet var 8 liraya sınırsız kota derdi yok sadece indirmeler biraz yavaş ben pc de kullanıyorum günlük zorlarsam 100 mb lik kotanın iki katını harcıyorum ve hız aynıcepten ücretlendirme ne maxicep e ?

_є_®_¢_α_N_™;3197382' Alıntı:Özellikle mi ayarladın Hakan ne yaptın![]()
Geçen akşam çıkacaktım istatistikleri kontrol ediyordum
baktım aynı
forumda paylaşmak lazım diye düşündüm