Yook Artık :D Tesadüfe Bak :D

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
revengeul un acı kaybı :D

PhyscoDevil

PhyscoDevil

Üye
nası zaman geçiriyolar ya 141 saat:ehe

&&BERKAY&&

&&BERKAY&&

Üye
bakmıyorlarki açık bırakıyolar kalan işlere devam bende öle yapıcam martta telden 7/24 açık :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
bakmıyorlarki açık bırakıyolar kalan işlere devam bende öle yapıcam martta telden 7/24 açık :D

Açılan her konu, yazılan her mesaj didik didik kontrol ediliyor ... Şikayetlere bakılıyor, yardım pm leri cevaplanıyor, özelden sohbet ediliyor, yönetici eylemleri yapılıyor ... Günlük programım bu şekilde ...

Pc yi açık bırakmak online listesine etki etmiyor, çerez süresi 15 dakika, tık atmazsan sistem seni offline gösteriyor ... Zaten pc yi açma durumu da olmuyor, paso cepten gidiyorum :)

zaza

zaza

Üye
sürekli zaten buradayız arasıra 1 saatlik işimiz çıkar yarıda bırakırız geri kalan zaman hep buradayız otobüste, yolda yürüken, kafeteryada falan hep buradayız özelliklede evde tv izlerken aynı anda maxiye girmenin tadı başka:d:
Açılan her konu, yazılan her mesaj didik didik kontrol ediliyor ... Şikayetlere bakılıyor, yardım pm leri cevaplanıyor, özelden sohbet ediliyor, yönetici eylemleri yapılıyor ... Günlük programım bu şekilde ...

Pc yi açık bırakmak online listesine etki etmiyor, çerez süresi 15 dakika, tık atmazsan sistem seni offline gösteriyor ... Zaten pc yi açma durumu da olmuyor, paso cepten gidiyorum :)
aynen bunların durumu vahim:ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
:d:

Mesajlara,konulara,teşekkür istatistiklerine bakın :D o mesaj veya teşekkür sıralamaya boş durarak girmiyoruz :naughty:

grafikseli 84

grafikseli 84

Üye
cepten ücretlendirme ne maxicep e ?

zaza

zaza

Üye
cepten ücretlendirme ne maxicep e ?
net paket satın al özelliklede vodafone da cepnet var 8 liraya sınırsız kota derdi yok sadece indirmeler biraz yavaş ben pc de kullanıyorum günlük zorlarsam 100 mb lik kotanın iki katını harcıyorum ve hız aynı:ehe

Necmati

Necmati

Üye
:ehe:ehe

Starsley

17 de takılı kaldık çıkamadık bi türlü yukarı :)

.BlueTR

.BlueTR

Üye
Bende bi kere bi üyeyle olmuştu :D 10 saat 14 dk benim 10 saat 14 dk da diğer üyenindi

.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
Özellikle mi ayarladın Hakan ne yaptın :ehe

Kobra_FighterTR

Kobra_FighterTR

Üye
    Konu Sahibi
_є_®_¢_α_N_™;3197382' Alıntı:
Özellikle mi ayarladın Hakan ne yaptın :ehe

Yok abi :D Geçen akşam çıkacaktım istatistikleri kontrol ediyordum :d: baktım aynı :d: forumda paylaşmak lazım diye düşündüm :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
şimdi aynımı? :D

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
iyi denk gelmiş:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt