Yönetim ile ilgili çok önemli çok özel bilgileri açıklıyorum ! Gel vatandaaaş !

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Yönetim ile ilgili çok önemli çok özel bilgileri açıklıyorum ! Gel vatandaaaş !
Negative : Kendisini işine ' MaxiCep ' e adamış bir kişi kendisi, ve en sık kullandığı laf geçerli dir. Biraz da çapkındır kendileri :naughty:

DeadSiLeNCe : İsim doğuş, ses tonuyla hafızlardadır, forumda çalışkan, okulda ne yapıyor bilemiyorum fakat yakınlarımda kendisi, ilginç bir kişi tanımayan birine anlatamam malesef :)
Praetor : Kendisi sitemizin çiçeği burnunda adalet avcısı, yardımsever abisidir :) Çok samimi olamadık, buralara uzak oturur, fakat amerikan filmlerinde ki borsa adamlarına benziyor, yani bana o görüntüyü verdi, ilginç bir de hikayesi var :) :)
van_hoijdonk : İştee, her kalıba giren adam :ehe Kendisiyle sabahlara kadar okey oynadık, her buluşmada güzel vakit geçirdik, onu her an her yerde herşey yaparken görmek mümkün :) Kendisinden beklenmeyecek bir çalışkanlık gösterip derslerine vakit ayırır durumda şu anda

Adem : Kendisi, esmer kavruk bir abimizdir, henüz görüşüp tanışamadık yüz yüze fakat sitemizin güzin abisidir, çoğu problemi çözemese de sabırla dinler :) Kısa zamanda rütbe almıştır, rehberimde adem abbeey ve ademaltındaş olarak kayıtlıdır :ehe Ah birde yakından tanışsak iyi olur, resimlerde hintli olduğu kanısına bile varabildim çünkü
Fairy : Kendisi iyi bir dost ve sırdaşdır, vakit buldukça görüşürüz, fatih in trafiğini el birliğiyle defalarca felç etmişizdir :) Bu rütbeyi çoktandır hakettiğini belirtiyordum, sonunda erişti ve kendisine sonsuz başarılar diliyorum ;)

Nazy : Kendisi sitemizin yöneticisi & grafikeridir, örnek alınması gereken biridir, yardımlaşma konusunda iyidir, vakit buldukça yanına giderim iyi adamdır, bir de çok güzel taklit yapar, dans eder, ortağı serkanla birlikte ilginç işlerde görebilirsiniz onları :ehe

DiaBLoS™ : Skandal adam ! :ehe Kendisiyle, karşısındakiyle ve gerçek erozyonla çokça uğraşan bir adamdır, ilginç birisidir, anlatmaya kelimeler yetmez :ehe bir buluşmaya telefonla çağırdığımızda " Çok zorr yaa, gelemem yaa " yakınmasıyla aramızda bolca gülüp anarız kendisini :ehe

Elimden geldiğince çoğu sitede olmayan baki dostluğu, yönetimin şeffaflığını, samimiyetini ve güzel anıları hatırlatmaya çalıştım başarılı olduysam ne mutlu türküm diyene :)

( yüz yüze görüşmediğim , yada pek vakit bulamadığım yönetici abiler, ablalar ve arkadaşlar için bir şeyler yazamadım, tanıdıklarım ile ilgili bile pek bir şey yazamadım :) konunun maksadı muhabbet )

• Beğen
Tepkiler: Mustafa Furkan, Odysseus, Lina_TR ve 3 diğerleri

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Bütün kirli iç çamaşırlarımış ortaya saçılmış.:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Süper bir yönetime sahibiz gerçekten :oke:

Pure Life

Pure Life

Üye
Salih;Formun form starı dünyada bu kadar tatlı başka bir çocuk varmı diye bazen düşünesi geliyor insanın.O kadar cana yakın ki onunla konuşurken hiç yabancılık çekmezsiniz.Bebek yüzüyle görenleri kendine hayran bırakır.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Bu ne iltifat bende istiyorum yaaaa :ehe

researcher

Üye
salih de cok kufurbazdır...bilmeyenler icin.. :) :) :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
2 satırlık adam olduk be Salih, Karaköy köprüaltı, taksimden eve dönüş parası olmaması, senin arkadaşlara balon ayarlamaya çalışmalarımız hey gidi hey. :pro:

Pure Life

Pure Life

Üye
Hadi yaa bi gün dinlemek isterim neler yaşadığınızı

EroL

EroL

Emekli Yönetici
başlığı görünce dehşete düştüm bi an

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici

researcher

Üye
gazozuna ilacmı attılar...vay nuri alcolar... :) :) :) :)

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
enteresanmışsınız :)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
gazozuna ilacmı attılar...vay nuri alcolar... :) :) :) :)

Yok gazoz değil de, dışarda eğlenmiştik biraz Salih Ozan ben. Daha sonra salihlerde kaldık, benden önce uyanmışlar baya bi fotoğraf çekmişler. Salih efendiiii :pro:

Lina_TR

Lina_TR

Üye
Yine süper yazmışsın Salih :kop:

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Yav özele girecek olsam ülkeyi terk ederdim dimi ? :ehe

ozan a da yaptık bişeyler tabi :pro:

novelics seninle görüşemezük bu sene :) hiç küfür etmem ayrıca, iftira :naughty:

hakan.c

hakan.c

Üye
seni bakalım kim anlatacak bize??:naughty::naughty:

Odysseus

Odysseus

Üye
Salih ya. Bu alemin bir numarası. Forumun en efendilerinden :naughty:

Sıcak, samimi, cana yakın, yardım sever, seray sever :hmmm, beni sever :ehe, dost canlısı bir arkadaşım. Yakından tanımak nasip olmamıştı ama Çarşamba günü Cebit fuarında tanışacağız inşallah.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
fakat amerikan filmlerinde ki borsa adamlarına benziyor, yani bana o görüntüyü verdi, ilginç bir de hikayesi var
Borsa adamı mı :ehe
İlahi Salih :ehe

Bu arada benim hikâyem neymiş yahu?
Bir ara bana da anlat :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt