Salihyet
Üye
Yönetim ile ilgili çok önemli çok özel bilgileri açıklıyorum ! Gel vatandaaaş !
Negative : Kendisini işine ' MaxiCep ' e adamış bir kişi kendisi, ve en sık kullandığı laf geçerli dir. Biraz da çapkındır kendileri 
DeadSiLeNCe : İsim doğuş, ses tonuyla hafızlardadır, forumda çalışkan, okulda ne yapıyor bilemiyorum fakat yakınlarımda kendisi, ilginç bir kişi tanımayan birine anlatamam malesef
Praetor : Kendisi sitemizin çiçeği burnunda adalet avcısı, yardımsever abisidir
Çok samimi olamadık, buralara uzak oturur, fakat amerikan filmlerinde ki borsa adamlarına benziyor, yani bana o görüntüyü verdi, ilginç bir de hikayesi var

van_hoijdonk : İştee, her kalıba giren adam
Kendisiyle sabahlara kadar okey oynadık, her buluşmada güzel vakit geçirdik, onu her an her yerde herşey yaparken görmek mümkün
Kendisinden beklenmeyecek bir çalışkanlık gösterip derslerine vakit ayırır durumda şu anda
Adem : Kendisi, esmer kavruk bir abimizdir, henüz görüşüp tanışamadık yüz yüze fakat sitemizin güzin abisidir, çoğu problemi çözemese de sabırla dinler
Kısa zamanda rütbe almıştır, rehberimde adem abbeey ve ademaltındaş olarak kayıtlıdır
Ah birde yakından tanışsak iyi olur, resimlerde hintli olduğu kanısına bile varabildim çünkü
Fairy : Kendisi iyi bir dost ve sırdaşdır, vakit buldukça görüşürüz, fatih in trafiğini el birliğiyle defalarca felç etmişizdir
Bu rütbeyi çoktandır hakettiğini belirtiyordum, sonunda erişti ve kendisine sonsuz başarılar diliyorum
Nazy : Kendisi sitemizin yöneticisi & grafikeridir, örnek alınması gereken biridir, yardımlaşma konusunda iyidir, vakit buldukça yanına giderim iyi adamdır, bir de çok güzel taklit yapar, dans eder, ortağı serkanla birlikte ilginç işlerde görebilirsiniz onları
DiaBLoS™ : Skandal adam !
Kendisiyle, karşısındakiyle ve gerçek erozyonla çokça uğraşan bir adamdır, ilginç birisidir, anlatmaya kelimeler yetmez
bir buluşmaya telefonla çağırdığımızda " Çok zorr yaa, gelemem yaa " yakınmasıyla aramızda bolca gülüp anarız kendisini
Elimden geldiğince çoğu sitede olmayan baki dostluğu, yönetimin şeffaflığını, samimiyetini ve güzel anıları hatırlatmaya çalıştım başarılı olduysam ne mutlu türküm diyene
( yüz yüze görüşmediğim , yada pek vakit bulamadığım yönetici abiler, ablalar ve arkadaşlar için bir şeyler yazamadım, tanıdıklarım ile ilgili bile pek bir şey yazamadım
konunun maksadı muhabbet )

DeadSiLeNCe : İsim doğuş, ses tonuyla hafızlardadır, forumda çalışkan, okulda ne yapıyor bilemiyorum fakat yakınlarımda kendisi, ilginç bir kişi tanımayan birine anlatamam malesef
Praetor : Kendisi sitemizin çiçeği burnunda adalet avcısı, yardımsever abisidir
Çok samimi olamadık, buralara uzak oturur, fakat amerikan filmlerinde ki borsa adamlarına benziyor, yani bana o görüntüyü verdi, ilginç bir de hikayesi var

van_hoijdonk : İştee, her kalıba giren adam
Kendisiyle sabahlara kadar okey oynadık, her buluşmada güzel vakit geçirdik, onu her an her yerde herşey yaparken görmek mümkün
Kendisinden beklenmeyecek bir çalışkanlık gösterip derslerine vakit ayırır durumda şu anda Adem : Kendisi, esmer kavruk bir abimizdir, henüz görüşüp tanışamadık yüz yüze fakat sitemizin güzin abisidir, çoğu problemi çözemese de sabırla dinler
Kısa zamanda rütbe almıştır, rehberimde adem abbeey ve ademaltındaş olarak kayıtlıdır
Ah birde yakından tanışsak iyi olur, resimlerde hintli olduğu kanısına bile varabildim çünkü Fairy : Kendisi iyi bir dost ve sırdaşdır, vakit buldukça görüşürüz, fatih in trafiğini el birliğiyle defalarca felç etmişizdir
Bu rütbeyi çoktandır hakettiğini belirtiyordum, sonunda erişti ve kendisine sonsuz başarılar diliyorum Nazy : Kendisi sitemizin yöneticisi & grafikeridir, örnek alınması gereken biridir, yardımlaşma konusunda iyidir, vakit buldukça yanına giderim iyi adamdır, bir de çok güzel taklit yapar, dans eder, ortağı serkanla birlikte ilginç işlerde görebilirsiniz onları
DiaBLoS™ : Skandal adam !
Kendisiyle, karşısındakiyle ve gerçek erozyonla çokça uğraşan bir adamdır, ilginç birisidir, anlatmaya kelimeler yetmez
bir buluşmaya telefonla çağırdığımızda " Çok zorr yaa, gelemem yaa " yakınmasıyla aramızda bolca gülüp anarız kendisini
Elimden geldiğince çoğu sitede olmayan baki dostluğu, yönetimin şeffaflığını, samimiyetini ve güzel anıları hatırlatmaya çalıştım başarılı olduysam ne mutlu türküm diyene
( yüz yüze görüşmediğim , yada pek vakit bulamadığım yönetici abiler, ablalar ve arkadaşlar için bir şeyler yazamadım, tanıdıklarım ile ilgili bile pek bir şey yazamadım
konunun maksadı muhabbet )

, beni sever