benım kimin hakkında soyledigimi bildigini sanmıyorum da neyse.
bu tür detayları açacagız lafta degil merak etmeyın bu sitede çok emek veripte banlamaların sebeblerini özel konuşuyoruz biraz daha vakit geçsin o kişilerinde açıklamalarıyla renk kazanır merak etmeyın.
ozaman yonetimlemı yada kişinin kendisiylemi alakalı nasılsa ogrenılır
bu forumda yeni uye olup bazi seyleri bilmiyor veya yeni ogreniyor olabilirsiniz.. ama kesinlikle bir gunluk uye olsaniz bile dahi bu forumdaki butun konularda diger butun uyeler gibi soz sahibisiniz.. yalniz sunuda unutmamaniz gerekir bu forum sadece konu disi ve gereksiz mesajlar ve deneme mesajlari bolumunden ibaret degil.. bu foruma uye olanlarin cogu sitenin ismindende anlasilacagi gibi ellerindeki cihazlari dahada ozellestirmek ve mevcut sorunlarini cozmek icin uye oluyorlar.. gelin gorunki android bolumunde daha bir konuya el atan, bir uygulamayi eklenti olarak ekleyen, iki konuyu tasiyan, bir iki gereksiz konuyu silen birini gormedim.. bizim aslinda rahatsiz oldugumuz konu bu.. sizin surekli olarak katildiginiz bolumlerde boyle bir eksiklik olmayabilir.. ama bunu butun forum icin soylememiz dogru degildir.. ve birde kendilerine yapilan elestirilerde her defasinda sikayet butonunun arkasina siginanlara, bunu kendilerine bir kalkan olarak kullananlara diyecegim odurki ; moderator olmak uyeleri sadece forum disi davranislarindan dolayi cezalandirmak degil, kimsenin ceza almamasi icin konulara zamaninda mudahale edip bu hasasiyeti gisterebilmektir.. son olarak dikkatimi ceken forumda aktiflikleri son zamanlarda tartisilan moderetorlerimiz kendilerine karsi bir elestiri oldugu zaman aslinda okadarda offline olmadiklari goruluyor...kendi adıma özeldüşüncelerimi paylaşıyorum.genelleme asla yapmıyorum. Ben yeni bir üye olmama rağmen hergün forumdayım uzun süre zaman geçirmem nedeni ile zaman zaman kısa gezintiler yaparak her geçen gün bişeyler öğreniyorm.bunu inkar edemem.nezaman bir sorun teşkil edecek durum ile kalsam çözümü kısa zamanda halledildiğini defalarca gördüm.diyememki forumla ilgili şikayetlerim kısa zamanda çözülmedi.kişisel kanaatim ben moderatör arkadaşlardan gördüğüm destekten son derece memnunum.bence sorunlu ve hatalı bir olayı paylaşarak bildirerek hatta uyararak çözüme ulaştırılmaması imkansız diye düşünüyorum.bunu hemen hemen herkes yaşamış ve görmüştür.Yönetim eksikliği gibi kelimeler sarf edilmiş.bunuda kendi adıma yorumlayacak olursam yahu ben 5 aylık bir üyeyim ben hergün burdayım akşama kadar hatta bazen sabaha kadar neler okuyorum neler görüyorum farkına vardığımda özelden uyarıyorum olmazsa şikayet ediyorum .kimse yalan diyemez .bunu okuyan çoğu arkadaşımız biliyor kendini.ozaman sorun ne onu anlamadım.internette yüzlerce forum var hiç onlara katıldınız mı yada inceledinizmi.bir çoğunuz ne alaka konuyu saptırmış diyecek.yazılanların içerisinde neler gizli arkadaşlar yapmayın.moral ve motive ile desteklenecek bir durumda değilmi maxicep.bence her zaman açık olan eleştiri kabiliyetimizi bu sefer kullanmayalım.ben ilk üye olduğum hiç bir şey bilmediğim zamanlara geri döndüğümde okadar güzel anılarım oldu ki.onları hatırlayınca daha şurda 5 ay ya .şimdi bulamıyorum.ama bu değilki hep bu böyle olacak.sadece insanın biraz içinde olmalı diyorum herşeyi adminlerden yada moderatörlerden beklememeli.bir birimize destek olarak geniş bir aile ve sanal haricindede birçok işimizi halledeceğimiz çevre edine biliriz.ki bu böyle olduda.onlar kendini billiyor..bence yönetim eksikliği felan yok. sorun şu.
insan her geçen gün yeni şeyleri arar. fakat biz her geçen gün eskiyi arar olduk.sorun bu arkadaşlar.
kimse kırılmasın kızmasın senin söz hakkın olamaz kaç günlük üyesin de demesin.ki diyenler oldu oluyorda.sadece kendi fikirlerim.hatalıysam özür dilerim .
iyi forumlar arkadaşlar![]()
Anlaşılan o ki hakaret / küfür ettiği için banlananlardan bahsediyorsun. O konuda konuşmaya gerek bile yok.
Ya çıkar adam gibi söylersiniz kimden şikayetçiyseniz, kim ne yaptı ise;
ya da adam gibi susarsınız, sırrınızı tutarsınız içinizde!..

"Ben biliyorum ama söylemem",
"O kendini biliyor",
"Bazıları",
"Şimdi isim vermeyeyim ama",
gibi söylemlerle kişileri zan altında bırakacak sözler sarfetmek ayıptır!..
Ya çıkar adam gibi söylersiniz kimden şikayetçiyseniz, kim ne yaptı ise;
ya da adam gibi susarsınız, sırrınızı tutarsınız içinizde!..