Yönetim eksikliği

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Necmati

Necmati

Üye
Herkes Kimin Nasıl Biri Olduğunu Biliyor Bırakında Bunu Adminler Halledsin

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
aynen kanka :oke:

CoDeYs

CoDeYs

Üye
bizde öyle umuyoruz necmi.

buketcik

buketcik

Üye
kendi adıma özeldüşüncelerimi paylaşıyorum.genelleme asla yapmıyorum. Ben yeni bir üye olmama rağmen hergün forumdayım uzun süre zaman geçirmem nedeni ile zaman zaman kısa gezintiler yaparak her geçen gün bişeyler öğreniyorm.bunu inkar edemem.nezaman bir sorun teşkil edecek durum ile kalsam çözümü kısa zamanda halledildiğini defalarca gördüm.diyememki forumla ilgili şikayetlerim kısa zamanda çözülmedi.kişisel kanaatim ben moderatör arkadaşlardan gördüğüm destekten son derece memnunum.bence sorunlu ve hatalı bir olayı paylaşarak bildirerek hatta uyararak çözüme ulaştırılmaması imkansız diye düşünüyorum.bunu hemen hemen herkes yaşamış ve görmüştür.Yönetim eksikliği gibi kelimeler sarf edilmiş.bunuda kendi adıma yorumlayacak olursam yahu ben 5 aylık bir üyeyim ben hergün burdayım akşama kadar hatta bazen sabaha kadar neler okuyorum neler görüyorum farkına vardığımda özelden uyarıyorum olmazsa şikayet ediyorum .kimse yalan diyemez .bunu okuyan çoğu arkadaşımız biliyor kendini.ozaman sorun ne onu anlamadım.internette yüzlerce forum var hiç onlara katıldınız mı yada inceledinizmi.bir çoğunuz ne alaka konuyu saptırmış diyecek.yazılanların içerisinde neler gizli arkadaşlar yapmayın.moral ve motive ile desteklenecek bir durumda değilmi maxicep.bence her zaman açık olan eleştiri kabiliyetimizi bu sefer kullanmayalım.ben ilk üye olduğum hiç bir şey bilmediğim zamanlara geri döndüğümde okadar güzel anılarım oldu ki.onları hatırlayınca daha şurda 5 ay ya .şimdi bulamıyorum.ama bu değilki hep bu böyle olacak.sadece insanın biraz içinde olmalı diyorum herşeyi adminlerden yada moderatörlerden beklememeli.bir birimize destek olarak geniş bir aile ve sanal haricindede birçok işimizi halledeceğimiz çevre edine biliriz.ki bu böyle olduda.onlar kendini billiyor..bence yönetim eksikliği felan yok. sorun şu.
insan her geçen gün yeni şeyleri arar. fakat biz her geçen gün eskiyi arar olduk.sorun bu arkadaşlar.
kimse kırılmasın kızmasın senin söz hakkın olamaz kaç günlük üyesin de demesin.ki diyenler oldu oluyorda.sadece kendi fikirlerim.hatalıysam özür dilerim .
iyi forumlar arkadaşlar:op:

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref', Praetor, ' KalendeR ' ve 3 diğerleri
Uruloki

Uruloki

Üye
semih abiye belli konularda bende katılıyorum yalnız site iyice büyüdü en azından codeys in dediği gibi o bölümden anlayan kişileri ilgili bölümlere moderatör yaparsanız çok daha iyi olur birde artık yönetici alabilirsiniz belli bölümlere mesela S^3 bölümü ya da s60v5 bölümü biz bölüm çöplük olmasın istedik bölümlere ayrılsın dedik sağolsun adminler yaptı ama millet örnek olarak diyorum adam yazmış nokia ya benden veda eee bize ne kardeşim bundan yine başka bir örnek anna ne zaman geliyor e kardeşim konu var oraya yaz niye konu açıyorsun yani örnekler çoğatılabilir ama ben Sensation gibi mod istiyorum sürekli forumla ilgileniyor ama diğer modlarımızda robot değil yani onlarında mazereti filan var kusurları olabilir yani yapcak birşey yok ve semih abi yazmış oraya foruma birşeyler oluyor eski havası çoğu kişi girmiyor eveg öyle bir durum var bende 3 senelik üyeyim 2008 de burası böyle değildi bence ama büyüyoruz lütfen biraz dikkat diyorum ve yöneticilerimize güveniyorum

• Beğen
Tepkiler: arslansem
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

benım kimin hakkında soyledigimi bildigini sanmıyorum da neyse.
bu tür detayları açacagız lafta degil merak etmeyın bu sitede çok emek veripte banlamaların sebeblerini özel konuşuyoruz biraz daha vakit geçsin o kişilerinde açıklamalarıyla renk kazanır merak etmeyın.
ozaman yonetimlemı yada kişinin kendisiylemi alakalı nasılsa ogrenılır

Anlaşılan o ki hakaret / küfür ettiği için banlananlardan bahsediyorsun. O konuda konuşmaya gerek bile yok.

Aziz™

Aziz™

Üye
aslında semih'in dediği pek anlaşılmamış sanırım.aktif üyelerimiz yada çok göz önünde olan üyeler bir süre olmasa forumda hayat durmuş gibi oluyor.doğrudur.aktif olduğum zamanlardaki gözümle gördüğüm maxiceple şimdiki maxicep bir değil.bunu inkar edemeyiz.bunun temel nedeni aktif üyeler arasındaki sohbet muhabbet gırgır şamatadan ileri geliyordu.şimdi genel hatlarıyla bakarsak o aktif üyelerin çoğu sosyal ve özel hayat sebebiyle eski aktifliğinde değil.buna yönetimde dahil.fakat bu bir eksiklik değil.anormal bir durumda değil.böyle bir durumda ve aktif üyelerin giremediği girenlerinde göz önünde olmadığı bir zamanda birşeylerin yavaş işleyişi gündem maddesi olmamalı

• Beğen
Tepkiler: Mehmet ve 'Şeref'
Εthnic

Εthnic

Üye
kendi adıma özeldüşüncelerimi paylaşıyorum.genelleme asla yapmıyorum. Ben yeni bir üye olmama rağmen hergün forumdayım uzun süre zaman geçirmem nedeni ile zaman zaman kısa gezintiler yaparak her geçen gün bişeyler öğreniyorm.bunu inkar edemem.nezaman bir sorun teşkil edecek durum ile kalsam çözümü kısa zamanda halledildiğini defalarca gördüm.diyememki forumla ilgili şikayetlerim kısa zamanda çözülmedi.kişisel kanaatim ben moderatör arkadaşlardan gördüğüm destekten son derece memnunum.bence sorunlu ve hatalı bir olayı paylaşarak bildirerek hatta uyararak çözüme ulaştırılmaması imkansız diye düşünüyorum.bunu hemen hemen herkes yaşamış ve görmüştür.Yönetim eksikliği gibi kelimeler sarf edilmiş.bunuda kendi adıma yorumlayacak olursam yahu ben 5 aylık bir üyeyim ben hergün burdayım akşama kadar hatta bazen sabaha kadar neler okuyorum neler görüyorum farkına vardığımda özelden uyarıyorum olmazsa şikayet ediyorum .kimse yalan diyemez .bunu okuyan çoğu arkadaşımız biliyor kendini.ozaman sorun ne onu anlamadım.internette yüzlerce forum var hiç onlara katıldınız mı yada inceledinizmi.bir çoğunuz ne alaka konuyu saptırmış diyecek.yazılanların içerisinde neler gizli arkadaşlar yapmayın.moral ve motive ile desteklenecek bir durumda değilmi maxicep.bence her zaman açık olan eleştiri kabiliyetimizi bu sefer kullanmayalım.ben ilk üye olduğum hiç bir şey bilmediğim zamanlara geri döndüğümde okadar güzel anılarım oldu ki.onları hatırlayınca daha şurda 5 ay ya .şimdi bulamıyorum.ama bu değilki hep bu böyle olacak.sadece insanın biraz içinde olmalı diyorum herşeyi adminlerden yada moderatörlerden beklememeli.bir birimize destek olarak geniş bir aile ve sanal haricindede birçok işimizi halledeceğimiz çevre edine biliriz.ki bu böyle olduda.onlar kendini billiyor..bence yönetim eksikliği felan yok. sorun şu.
insan her geçen gün yeni şeyleri arar. fakat biz her geçen gün eskiyi arar olduk.sorun bu arkadaşlar.
kimse kırılmasın kızmasın senin söz hakkın olamaz kaç günlük üyesin de demesin.ki diyenler oldu oluyorda.sadece kendi fikirlerim.hatalıysam özür dilerim .
iyi forumlar arkadaşlar:op:
bu forumda yeni uye olup bazi seyleri bilmiyor veya yeni ogreniyor olabilirsiniz.. ama kesinlikle bir gunluk uye olsaniz bile dahi bu forumdaki butun konularda diger butun uyeler gibi soz sahibisiniz.. yalniz sunuda unutmamaniz gerekir bu forum sadece konu disi ve gereksiz mesajlar ve deneme mesajlari bolumunden ibaret degil.. bu foruma uye olanlarin cogu sitenin ismindende anlasilacagi gibi ellerindeki cihazlari dahada ozellestirmek ve mevcut sorunlarini cozmek icin uye oluyorlar.. gelin gorunki android bolumunde daha bir konuya el atan, bir uygulamayi eklenti olarak ekleyen, iki konuyu tasiyan, bir iki gereksiz konuyu silen birini gormedim.. bizim aslinda rahatsiz oldugumuz konu bu.. sizin surekli olarak katildiginiz bolumlerde boyle bir eksiklik olmayabilir.. ama bunu butun forum icin soylememiz dogru degildir.. ve birde kendilerine yapilan elestirilerde her defasinda sikayet butonunun arkasina siginanlara, bunu kendilerine bir kalkan olarak kullananlara diyecegim odurki ; moderator olmak uyeleri sadece forum disi davranislarindan dolayi cezalandirmak degil, kimsenin ceza almamasi icin konulara zamaninda mudahale edip bu hasasiyeti gisterebilmektir.. son olarak dikkatimi ceken forumda aktiflikleri son zamanlarda tartisilan moderetorlerimiz kendilerine karsi bir elestiri oldugu zaman aslinda okadarda offline olmadiklari goruluyor...

• Beğen
Tepkiler: ' KalendeR '
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Sitemizde yer alan milyonlarca mesaj arasında emin olun şu anda dahi küfürlü olanlar vardır.

Ben 2008 Ağustosunda daha bir aylık üye bile değilken, 2005'te paylaşılıp unutulmuş konudaki küfrü bulup şikayet ettiğimde "bu herif bunları nereden buluyor" demişlerdi.

O günlerden bugünlere hala birileri bir yerlerden küfür bulur.
Bu yönetimdeki bir zafiyet değildir.
Ne zaman ki şikayet etmenize rağmen bir eylemde bulunulmaz, ne zaman ki sitemizde üç-beş kişi girip orada burada reklam yapar ve bütün gün buna müdahale edilmez o zaman denilebilir ki yönetimde eksiklik var.

Bir konuyu açıklığa kavuşturalım arkadaşlar:
Yöneticiler her gün her atılan mesaja tek tek bakamaz!
Bu polisin her bir evi - dükkanı tek tek gezip bir vukuat var mı diye incelemesine benzer ve abesle iştigaldir!
Adamın evde karısını dövmesine polisin müdahale etmemesi emniyet teşkilatının eksikliği değildir.
Polise şikayet edilmesine rağmen polisin gelmemesi ve müdahale etmemesi eksikliktir.

-Bizim komşu kalp krizi geçirmiş ambulans gelmemiş.
-Arayıp haber verdiniz mi?
-Yooo.
-?!

Burası sokak gibi, bir cafe gibi, park gibi, SOSYAL BİR ORTAM.
Halk sosyal ortamda bir sorun olduğunda ilgili mercilere haber vermekle mükelleeftir.
Polisin ya da bizlerin "devriye" hizmeti, sorunlara çok kısıtlı bir çözümdür.
Aslolan sizin, içinde bulunduğunuz sosyal ortamdaki aksaklıklara duyarsız kalmamanız ve sahip çıkmanızdır.
Bkz. Şikayet sistemi.

• Beğen
Tepkiler: minoo, 'Şeref' ve Mehmet
' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
Konu sahibine katılıyorum.Her ne kadar dolaylı olarak eleştirilen kişi ben olsam dahi söylenilenlerin doğruluğu inkar edilmez bir opaklıkta. Yönetim eksikliği var evet.Fakat, benden önce de konuya yazmış bulunan yönetici ya da üye arkadaşlarımızın söylemiş oldukları gibi bu eksiklikler belirli sebeplere dayalıdır. Bunları tekrar tekrar yazmayacağım.Sonra yerindeyse acıtmasyon havası oluyor. Kendi adıma konuşacak olursam son 2,5 ayda 2 kardeşim ameliyat oldu. Akabinde üni sınavları vs.. Son 1 haftadaysa 5 günlük bir tatildeydim.. Bakın farkındaysanız sizlere hesap veriyoruz..Bi zorunluluğumuz yokken sizce bunu neden yapıyoruz ? Çok önemli bir statü mü yönetici olmak ? Aman bizi atmasınlar diye mi sizce ...
Neyse;
Şu anki beta tema birçok üyeyi belki forumdan soğutabilir.Eskisine göre kullanışlı değil çünki. Benim bile içimi daraltıyor.Yenisi gelince durum biraz daha farklı olacaktır.Bütün bunlardan ziyade neredeyse bütün yöneticilerimizin reel yaşamdaki sıkıntı,boşluklar ya da ,iş-güçleri aynı döneme denk geldiği için bu sıkıntılar gayet normal.Ama hepsi de durumları el verdiğince ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar,bu inkar edilmesin yeter.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet, minoo, Εthnic ve 1 kişi daha
CoDeYs

CoDeYs

Üye

Anlaşılan o ki hakaret / küfür ettiği için banlananlardan bahsediyorsun. O konuda konuşmaya gerek bile yok.

hayır alakası bile yok banlanma sebebini okuyabiliyoruz.
99 gün vb. banlanma sebebi orda kendi istegiyle yazıyor ama ozeldeki konuşmalarımızda oyle degil işte ama izinsiz fazla açıklama yapamam haliyle yoksa yazardım.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Yönetimden kimseyle özel bir sıkıntı yaşandığını zannetmiyorum ki olduğu halde üst yönetime bildirmediyse üye kendi bileceği iş ve bunun için yönetime haksızlık yapıyorsunuz demek kabul edilecek şey değil.

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
"Ben biliyorum ama söylemem",
"O kendini biliyor",
"Bazıları",
"Şimdi isim vermeyeyim ama",

gibi söylemlerle kişileri zan altında bırakacak sözler sarfetmek ayıptır!..
Ya çıkar adam gibi söylersiniz kimden şikayetçiyseniz, kim ne yaptı ise;
ya da adam gibi susarsınız, sırrınızı tutarsınız içinizde!..

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref', DiaBLoS, buketcik ve 1 kişi daha
Necmati

Necmati

Üye
Yöneticiler Herşeyi anlatmış Bu konunu kitabı çıkar bence daha açık kalırsa :)

• Beğen
Tepkiler: arslansem ve 'Şeref'
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
"Ben biliyorum ama söylemem",
"O kendini biliyor",
"Bazıları",
"Şimdi isim vermeyeyim ama",

gibi söylemlerle kişileri zan altında bırakacak sözler sarfetmek ayıptır!..
Ya çıkar adam gibi söylersiniz kimden şikayetçiyseniz, kim ne yaptı ise;
ya da adam gibi susarsınız, sırrınızı tutarsınız içinizde!..

+1 :oke:

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'
Ozan

Ozan

Admin
Cevaplara bakmadan durumun farkında oldugunu belirterek genel bir yorum yapmak istiyorum.

Aslında konu, yönetimde de arkadaslarıma söyledigim gibi yönetici eksikliği degil yönetim eksikligi. Bu konuda Semih haklı eğer kastettiği şey aynı ise(!)

Yani yöneticiler aynı aktiflikte ve daha iyi bile olsa, sitemiz karsılastırdıgınız -eski- halinden oldukça yukarı durumda. Daha çok aktif, daha çok içerik yazılıp siliniyor daha çok üye var, daha aktif üye var herşeyden önce bundan emin olabilirsiniz. Dolayısı ile sitenin aktifligi artıyor ve yönetim aktifligi aynı eskisi gibi kalırsa yönetim eksik olur, bunu da yönetici takviyesi ile doldurmak mümkün ancak bu konuda bizim çalışmalarımız uzun ve detaylı oluyor, yönetici atama işi bizim titizlikle yaptıgımız bir olgu dolayısı ile bu eksikligin farkında olarak yönetim eksikligini uzun ama istikrarlı bir sekilde giderecegimizden emin olabilirsiniz. :oke:

Yorumlar için teşekkürler

Konuda da yönetim eksikligi dısında, birbirimize karşı kırıcı olmamak adına konuyu kapatmakta yarar var
:locked:

• Beğen
Tepkiler: Necmati ve arslansem
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt