Yöneticilerin 1 Günlük Banlama Yetkisi : Tamam

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Yöneticilerin 1 Günlük Banlama Yetkisi : Tamam
Yöneticiler, istedikleri üyeyi 1 günlük banlayabilirler.

Bu sistemi neden getirdik kısaca ona değinelim.
Bir üyenin kötü bir yaramazlık yapıp acilen banlanması gereken durumlarda, ilk müdehaleyi derhal ve kolayca yapabilmeniz için.

Ancak şunu da unutmamak gerek ki bu üyenin 1 günden fazla banlanması gerekecegi için, üyeyi geçici olarak banladıktan sonra üst yönetime "sikayet et" butonu ile "şu sebepten banladım, gerekeni yapın" tarzında sikayet olarak gönderin ki, cezasını tam olarak vermiş olalım.

Üyelerin acil banlanması gerekmeyen durumlarda, yine üst yönetime direkt rapor olarak gönderin üst yönetim gerekeni yapsın. Bu sistemi sadece acil durumlarda kullanın.

Ekran görüntülerinden neyin nası oldugunu anlarsınız zaten
İyi Görevler

Edit: Eklenti aktif.

Ekli dosyalar

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Güzel oldu. Şu denetleme yetkisi de tamam oldu mu daha güzel olacak her şey. :oke:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
İnşallah alışma sürecini sancısız atlatırız.

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
"Sadece acil durumlarda"...

Hayırlı olsun arkadaşlar.

Bu arada ayrıca belirteyim/yineleyeyim:

Sitemizde bir üyenin 2. , 3. kez üye adı alıp foruma "fake nick" ile girmesi mümkündür. Buna ceza vermiyoruz!
O yüzden "sizce" Henry'nin ya da bir başka tarımzararlısının fakesi olan üyeleri BANLAMAYIN.
Eğer reklam yapıyorsa, açıkça küfrediyorsa, açıkça ben henriyim diyorsa banlarsınız. Onun dışında şimdiki gibi şikâyet etmeniz yeterli...

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
elinize Sağlık gerçekten Çok iyi oldu mod arkadaşlar bence görevlerini yaparken kafaları dahada rahat olucaktır zaten bu uygulama duyuldukça saldırılarında azalıcagını düşünüyorum Çünkü ani saldırı ani müdahale yani önleyici görevimizde oldu tabiki üst yönetim yokken vede agır küfür ve hakaret reklam içeriği paylaşımı gibi saldırılarda kullanılacaktır

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Çok güzel oldu, henry her gün gelip yeni konu reklamı yapıyordu :)

Bakmadan yorum yaparsan böyle olur Enes :D

Çok güzel olacak :)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hayırlı olsun bir kurban bulup denemek lazım:ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Denedim olmuyor :d:

Ue-Gazi

Ue-Gazi

Emekli Yönetici
Hepimize hayırlı olsun... :oke:

Ediz Yiğit

Ediz Yiğit

Üye
Hayırlı olsun.

' KalendeR '

' KalendeR '

Üye
En son kullanacağım görev yetkilerimden birisi olacağı kesin.
Hayırlıs olsun

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Özellik tamamen aktif durumda, 1 günlük banlarken, uyarınızda sebebini belirtmeyi unutmayın. (Örn: Fake nick) ve devamında üst yönetime rapor edin.

Kolay görevler :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Oooo :D
Süper :oke:

Devran dönüyor, Su henry e ban atayım artık ölsem de gam yemem :D

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
Dosya editörü olan ve Maxipda grubunda olan Ediz ve Ekmel arkadaslarımıza da aynı yetkiyi verdim, ilk etapta modlara veriyoruz demistik ama nihayetinde onlar da birer mod sadece üye grupları maxipda yazısından dolayı farklı. Onlarda da su an yetki olmalı, kontrol edersiniz.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Bir tanesin :op:
:naughty:

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Hayırlı uğurlu olsun.:oke::oke:

Sensation

Sensation

Emekli Yönetici
Kontrol ettim ve çalışıyor. Teşekkürler...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
iyi güzelde.diyelim site hakkında bölümünde yine aramızdan birine küfürlü bir konu açıldı elemanı birgünlüğüne banladık fakat konuyu kapatıp taşıyamıyoruz o nolacak?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt