oyun veya uygulama yapimcilarinin telif hakki yok mu peki ne fark var![]()
evet yıllardır süren tartışmaya sende dahil oldun buyur çık işin içinden
daha bunlara h+ndler olaylarını da ekleyebilirizOyun firmaları fazla üzerinde durmuyor ürünlerinin korsan olarak yayılmasına.oyun veya uygulama yapimcilarinin telif hakki yok mu peki ne fark var![]()
Turkcell, vodafone vs firmalar oyun firmaları gibi değiller. Türkiye'nin apple'ları onlar. Her ne kadar vodafone Türkiye'nin sayılmasada..
evet yıllardır süren tartışmaya sende dahil oldun buyur çık işin içinden
daha bunlara h+ndler olaylarını da ekleyebiliriz
peki mp3 olarak paylasmasak indiren kendi mp3 yapsa![]()

benim symbian dosyalarının telif hakkını kırmam gibipeki mp3 olarak paylasmasak indiren kendi mp3 yapsa![]()

nasıl_![]()

sarki.mp3 ya normalde bunu sarki.jar yapip paylasacagim indiren tekrar mp3 yapacak![]()

Bu söylediğini 10 milyon kişiden biri zor kabul eder.O bir kişinin de kendin olduğunu biliyorsunBen şöyle düşünüyorum eğer ben gerçekten albüm yapan bir müzisyen olsaydım, insanların para karşılığında eğlenmesine izin vermezdim. Yani şunu diyorum zarar etsem bile albümlerimi bedava indirttirirdim. Ferhat Göçer hem doktorken hem de şarkıcı 1 seneye kalmaz bende öyle olurum.
.
ayıp ettin anıl
Bu söylediğini 10 milyon kişiden biri zor kabul eder.O bir kişinin de kendin olduğunu biliyorsun.
Sitemizde zilsesi yapacağınız kısa mp3 sesleri bölümü var bu yeter.Uzun versiyonları için milyonlarca başı belada site var oralardan temin edebilirsiniz .![]()
ben insanların para karşılığı ile eğlenmesine karşıyım onu söledim
Uzun versiyonları için milyonlarca başı belada site var oralardan temin edebilirsiniz .![]()