Yöneticiler bi bakabilir mi?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
mucahitherken

mucahitherken

Üye
    Konu Sahibi
Yöneticiler bi bakabilir mi?
Mp3 paylaşmak neden yasak?

ismail

ismail

Üye
telif

• Beğen
Tepkiler: Amaru Shady
spy ghost

spy ghost

Üye
Telif hakları işin önüne geçiyor , eğer telif hakkının sahibi davacı olursa bu dava site yönetimine patlayacağı için mp3 paylaşımı yasaktır.

• Beğen

burakkk97

Üye
oyun veya uygulama yapimcilarinin telif hakki yok mu peki ne fark var :allalla:

spy ghost

spy ghost

Üye
:ehe evet yıllardır süren tartışmaya sende dahil oldun buyur çık işin içinden :hmmm daha bunlara h+ndler olaylarını da ekleyebiliriz

Revengeful

Emekli Yönetici
Oyun firmaları fazla üzerinde durmuyor ürünlerinin korsan olarak yayılmasına.

:ehe evet yıllardır süren tartışmaya sende dahil oldun buyur çık işin içinden :hmmm daha bunlara h+ndler olaylarını da ekleyebiliriz
Turkcell, vodafone vs firmalar oyun firmaları gibi değiller. Türkiye'nin apple'ları onlar. Her ne kadar vodafone Türkiye'nin sayılmasada..

• Beğen

burakkk97

Üye
peki mp3 olarak paylasmasak indiren kendi mp3 yapsa :ehe

burakkk97

Üye
iste benim kafadanlar :) whatsapptan sis apk dosya gonderdim boyle mp3 yaptim o da yedi :ehe

KayraBey

KayraBey

Üye
Oyun ve uygulama paylaşımları ile mp3 paylaşımlarını bir tutmamak gerekir.mp3 bir dosyadır ve hiçbir kurulum yada lisans durumu söz konusu değildir.Tıklarsın çalar.Tıklarsın biter.Uygulama ve oyunlarda ise lisans denetlemesi olur.Bugün olmasa bir gün yakalanma ihtimali vardır.Ayrıca uygulama ve oyunun biraz yayılması ve kişilere görünebilmesi açısından bu tip paylaşımlara göz yumulur.Bugün nette bilmem kaç çeşit Windows 7 paylaşımı var.Her türlü indiriliyor ve kırılıp kullanılıyor.Microsoft hiçbirşey yapmıyor.Arada bir yaygara çıkar korsanlara 150milyar ceza 5 yıl hapis gibisinden.Microsoft firma bazında uygulama kontrolü yapar.Zaten bu tip firmaların kazandığının haddi hesabı olmadığı için fazla üstünde durmazlar.Anladın mı ne demek istediği mi? Zaten cebinde parası olan mp3 indirmez.Gider cd alır.Bizim şarkıcılar açlıktan öldükleri için mp3 paylaşanın tepesine binerler :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
Ben şöyle düşünüyorum eğer ben gerçekten albüm yapan bir müzisyen olsaydım, insanların para karşılığında eğlenmesine izin vermezdim. Yani şunu diyorum zarar etsem bile albümlerimi bedava indirttirirdim. Ferhat Göçer hem doktorken hem de şarkıcı 1 seneye kalmaz bende öyle olurum.

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Ben şöyle düşünüyorum eğer ben gerçekten albüm yapan bir müzisyen olsaydım, insanların para karşılığında eğlenmesine izin vermezdim. Yani şunu diyorum zarar etsem bile albümlerimi bedava indirttirirdim. Ferhat Göçer hem doktorken hem de şarkıcı 1 seneye kalmaz bende öyle olurum.
Bu söylediğini 10 milyon kişiden biri zor kabul eder.O bir kişinin de kendin olduğunu biliyorsun :).
Sitemizde zilsesi yapacağınız kısa mp3 sesleri bölümü var bu yeter.Uzun versiyonları için milyonlarca başı belada site var oralardan temin edebilirsiniz .:)

Praet0r2

Üye
youtube ye at video olarak paylaş isteyen indirip kullanır

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

Bu söylediğini 10 milyon kişiden biri zor kabul eder.O bir kişinin de kendin olduğunu biliyorsun :).
Sitemizde zilsesi yapacağınız kısa mp3 sesleri bölümü var bu yeter.Uzun versiyonları için milyonlarca başı belada site var oralardan temin edebilirsiniz .:)
ayıp ettin anıl :D ben insanların para karşılığı ile eğlenmesine karşıyım onu söledim

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici

Uzun versiyonları için milyonlarca başı belada site var oralardan temin edebilirsiniz .:)

Sanatçıların özellikle korsan paylaşımlar üzerinde hassas olduklarını iyi bilirsiniz.
Bu durumu telif hakkından çok kişisel hak olarak belirliyoruz, düşünsenize sesiniz sizin bir parçanız sizin emeğiniz ve birde bunun üzerine telif hakklarınızı koyuyorsunuz, kişisel gelir elde etmek ile şirket gelirleri farklı, şirketler kendi açıklarını bulup kapatabiliyor yada bazen karışmıyor olabilirler ama mp3 paylaşımı çoğaltılabilecek şekilde dağılama açık, açığı kapatma imkanları yok direkt paylaşım sitesi için ceza veriliyor.
Denetimi olan paylaşım saklayamazsın seri*al'i yoktur kırılmaz ancak kırpılır kesilir paylaşılır.
Bir uygulama c*rack yapılır her türlü kırılıyor, işletim sistemi legalleştirilir fakat gün olur kara listeye alınır ve patlar, ama mp3 öyle değil direkt paylaşımı yasakdır aynı şekilde film lerde böyledir.

İllegal paylaşım siteye zarar verecektir, telif hakları sıkı, denetimli olan her türlü paylaşım yasakdır.

• Beğen
Tepkiler: Anıl Umut
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt