Yoldan geldim, yorgunum!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Yoldan geldim, yorgunum!
Santos, Brezilya Ligi'nde oynadığı maçlar, Fenerbahçe'deki yoğunluk, milli sınavlar ve yolculukların kendisini çok yorduğunu belirtip, “Fiziksel düşüş yaşıyorum” dedi...


İlk haftalarda ortaya koyduğu futbol ve attığı şık gollerle alkışları toplarken, son maçlarda büyük bir düşüş yaşayan Andre dos Santos’tan samimi itiraf. NTV Spor’a konuşan Sambacı, “Yoğun bir maç trafiğinden geçiyorum. Buraya gelmeden önce Brezilya Ligi’nde birçok maça çıktım. Sonra burada yoğun bir tempoyla karşılaştım. Brezilya Milli Takımı’nın maçları ve gidip gelirken yaptığım uzun yolculuklar beni çok yordu. Dolayısıyla fiziksel bir düşüş yaşadım. Bunun farkındayım ve en kısa zamanda toparlanacağım” diye konuştu.
‘Hep solbek oynadım’
Türkiye’ye geldiği ilk günden beri çok yoğun bir ilgiyle karşılaştığını ifade eden Brezilyalı oyuncu, “Doğrusu bu ilgiyi beklemiyordum. Fenerbahçe’deki ortam, hedefler ve takım içerisindeki sevgi, şevkat, bizim kolay bir şekilde adapte olmamızı sağladı. Fenerbahçeli yöneticiler beni iki maçta izleyip teklif yaptı. Daha önce Galatasaray’da oynayan Prates yakın arkadaşım. Ona danıştım. Şimdiye dek hep solbek oynadım. Brezilya Milli Takımı’nda da solbek oynuyorum. Ama hocam beni orta sahanın solunda oynatıyor ve bu şekilde verim alıyor” dedi. Milli takımdan arkadaşı Elano ile sık sık görüştüklerini vurgulayan Sambacı, “Ancak 3 hafta sonra rakip olacağız. Futbol kariyerim boyunca çok derbi oynadım. Yani alışığım. Geldiğim andan itibaren derbini önemini hissetmeye başladım. Önceki Fenerbahçe-Galatasaray maçlarının görüntülerini kendim bulup izledim. Beni şimdiden heyecanlandırıyor. Umuyorum ki, kariyerime yazabileceğim çok güzel derbiler oynayacağım. Sezona harika başladık. Bunda en büyük pay hocamızın. Saha kenarında size güvenen bir hocanız olduğunu bilirseniz, kendinizi rahat hisseder ve yaratıcı olursunuz” açıklamasını yaptı..
 


Salihyet

Salihyet

Üye
Dos Santos o güne kadar dinlenmeli :ehe
 
goldonfreeman

goldonfreeman

Üye
daum hep aynı kadroyla cıkıyo bıraz yedeklerı kullansın butun ilk11 sakatlıycak en sonunda
 
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Hak veriyorum Santos'a ama yinede helal olsun.
 

<~STaT!c-X~>

Üye
Vallaha helal olsun.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt