Nasıl haberim yok?!olum benım telefonları dınlıolar haberın yok senı ve savcıyıda dınlıolar artık benım yuzumden hıc sansın yok bıttın adamım !!!!11
Nasıl haberim yok?!
Ben dinletiyorum senin telefonlarını!..
Sana dava açtım haberin yok!..
Saçmalama ve bezdirme yöntemleriyle kaç kişinin aklî dengesini bozduğunu bulmaya çalışıyor emniyet...
Daha kesin bir rakama ulaşamadılar ama.

bu nasıl bi konu...izdivaç programlarına benzemez umarım yakında...![]()

Gözünüzü seveyim vermeyin buna numaranızı!..
Savcılığa verdim ben bunu rahatsız etmesin beni diye, aramışlar sonra bunu savcılıktan...
Şimdi de savcıya dadanmış, adamı arıyor gece gündüz!
Görüyorsunuz arkadaşlar.emnıyetın bulmaya calıstıgı kısılreın arasına senıde ekledım senınde aklı dengenı bozucam avukat
Yakında göreceğin siyah çizgiler demir parmaklıkların yüzünde yarattığı gölgeler olacak nihohahahabu bır admının sınır kat sayısının nereye kadar yukselecegını gostermeyı amaclayan bır test tır
bu amac bu test ugruna aranızada bulunamayabılırım bırılerı nıckımın ustune sıyah bı cızgı cekebılırde![]()

bu bır admının sınır kat sayısının nereye kadar yukselecegını gostermeyı amaclayan bır test tır
bu amac bu test ugruna aranızada bulunamayabılırım bırılerı nıckımın ustune sıyah bı cızgı cekebılırde![]()

Benim derdim iyi sonuç almak değil lehime sonuç almakadalet,demokrası bunlar her zaman ıyı sonuclar vermez avukat bunu sende goruceksın![]()
Bunu da biz avukatlar iyi beceririz zibidi bey 
Bak nasıl da bilir arkadaşınıAta yı biraz tanıdıysam sabaha kadar uğraşsan kızdıramazsın...bu Ata nın kızmayan biri olduğunu göstermez tabi ama kolay kolay gaza gelcek biri de deil kendileri...hatta zevk bile alır diorum ben...![]()
Aynen... Kafamız dağılıyor işte birazzewk alsın sıye yapoyorum zaten neden kızdırayım sımdı adamıbu muhabbetler olmsa herkes emege saygı tesekkurler guzel paylasım gıbı klasık yorumlar yazcak dıger konulara boyle hıc olmassa muhabbet donuyo

Kafamız dağılıyor işte biraz![]()