->''Yok mu Vodafone den Mesajlaşacak? :) Yaş 15 Ona Göre :D''<- den Başlayarak Devam Eden Sohbet...

Sponsorlu Bağlantılar

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ya ne oluyo koptum , şu konuşma stilin öldürüyor beni zibidi :kop::kop:

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
olum benım telefonları dınlıolar haberın yok senı ve savcıyıda dınlıolar artık benım yuzumden hıc sansın yok bıttın adamım !!!!11
Nasıl haberim yok?!
Ben dinletiyorum senin telefonlarını!..
Sana dava açtım haberin yok!..

Saçmalama ve bezdirme yöntemleriyle kaç kişinin aklî dengesini bozduğunu bulmaya çalışıyor emniyet...
Daha kesin bir rakama ulaşamadılar ama.

Catty

Catty

Emekli Yönetici
:ehe:ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
Nasıl haberim yok?!
Ben dinletiyorum senin telefonlarını!..
Sana dava açtım haberin yok!..

Saçmalama ve bezdirme yöntemleriyle kaç kişinin aklî dengesini bozduğunu bulmaya çalışıyor emniyet...
Daha kesin bir rakama ulaşamadılar ama.

sen daha kendı kafanı bıle dınleyemıon benı nasıl dınlıcen :D

emnıyetın bulmaya calıstıgı kısılreın arasına senıde ekledım senınde aklı dengenı bozucam avukat

EN DİP NOT:nefes fılmınde DOKTOR adındakı karakter vardı bızım burdaa AVUKAT var :D:D

DAHADA DİP NOT:ataya vatan haını pkklı gıbı bazı seyler ıma etmeye calısmıom sımdı ole anlarlar ben onceden belırteyım

Yasminozz

Yasminozz

Üye
bu nasıl bi konu...izdivaç programlarına benzemez umarım yakında... :ehe

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Konuya bak bee :ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
bu nasıl bi konu...izdivaç programlarına benzemez umarım yakında... :ehe

bu bır admının sınır kat sayısının nereye kadar yukselecegını gostermeyı amaclayan bır test tır :D

bu amac bu test ugruna aranızada bulunamayabılırım bırılerı nıckımın ustune sıyah bı cızgı cekebılırde :D:D

Catty

Catty

Emekli Yönetici
:ehe:ehe

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Birazdan çekilicek sanırsam:)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
Gözünüzü seveyim vermeyin buna numaranızı!..
Savcılığa verdim ben bunu rahatsız etmesin beni diye, aramışlar sonra bunu savcılıktan...
Şimdi de savcıya dadanmış, adamı arıyor gece gündüz!

emnıyetın bulmaya calıstıgı kısılreın arasına senıde ekledım senınde aklı dengenı bozucam avukat
Görüyorsunuz arkadaşlar.
İtiraf da etti işte...
Sakın vermeyin buna numaranızı falan. Ben zor kurtardım kendimi, siz de kendinize yazık etmeyin :ehe
bu bır admının sınır kat sayısının nereye kadar yukselecegını gostermeyı amaclayan bır test tır :D
bu amac bu test ugruna aranızada bulunamayabılırım bırılerı nıckımın ustune sıyah bı cızgı cekebılırde :D:D
Yakında göreceğin siyah çizgiler demir parmaklıkların yüzünde yarattığı gölgeler olacak nihohahaha :kop:
Adaletten kurtuluş yok zibidi!..

zibidi39

zibidi39

Üye
adalet,demokrası bunlar her zaman ıyı sonuclar vermez avukat bunu sende goruceksın :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Admin rest çekti :ehe

Yasminozz

Yasminozz

Üye

Ata yı biraz tanıdıysam sabaha kadar uğraşsan kızdıramazsın...bu Ata nın kızmayan biri olduğunu göstermez tabi ama kolay kolay gaza gelcek biri de deil kendileri...hatta zevk bile alır diorum ben... :ehe

zibidi39

zibidi39

Üye
zewk alsın sıye yapoyorum zaten neden kızdırayım sımdı adamı :) bu muhabbetler olmsa herkes emege saygı tesekkurler guzel paylasım gıbı klasık yorumlar yazcak dıger konulara boyle hıc olmassa muhabbet donuyo

X-LifeHard

X-LifeHard

Üye
Nerden,Nereye:)

sedat_17

sedat_17

Üye
kız olsan nese hade gecmıs olsun :D

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
adalet,demokrası bunlar her zaman ıyı sonuclar vermez avukat bunu sende goruceksın :D
Benim derdim iyi sonuç almak değil lehime sonuç almak :naughty: Bunu da biz avukatlar iyi beceririz zibidi bey :ehe
Ata yı biraz tanıdıysam sabaha kadar uğraşsan kızdıramazsın...bu Ata nın kızmayan biri olduğunu göstermez tabi ama kolay kolay gaza gelcek biri de deil kendileri...hatta zevk bile alır diorum ben... :ehe
Bak nasıl da bilir arkadaşını :)
zewk alsın sıye yapoyorum zaten neden kızdırayım sımdı adamı :) bu muhabbetler olmsa herkes emege saygı tesekkurler guzel paylasım gıbı klasık yorumlar yazcak dıger konulara boyle hıc olmassa muhabbet donuyo
Aynen... Kafamız dağılıyor işte biraz :)

A1234567A

A1234567A

Üye
    Konu Sahibi
Admin yalvarıyorum silmeyin bu konuyu :D adınıda değiştiriyorum nolur silmeyinnn..

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Maşallah lastik gibi uzadıkça uzuyor konu

Üst Alt