yok mu bir bilen? (notların kaydedildiği yer)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
yok mu bir bilen? (notların kaydedildiği yer)
arkadaşlar notlarin kaydedildiği yer neresi? :hmmm

- - - Eklendi - - -

bilen yok mu yahu :hmmm

- - - Eklendi - - -

arkadaşlar yok mu bilen :hmmm

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
up :islik

Bu Mesaj Mobil Sürümden Gönderildi

larten123

larten123

Üye
notların kaydedildiği yer derken?

codblackops2

codblackops2

Üye
5800'da bende bilmiyorum nerede olduğunu valla :D

asigsasi

asigsasi

Üye
notlar uygulaması yokmu sende

asigsasi

asigsasi

Üye
dosya olarak kaydetmiyor diye biliyorum

asigsasi

asigsasi

Üye
ben öyle biliyorum

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Kaydeder ama ancak x plore ile bulursun kim bilir nerdedir.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi

napcan bırak dursun işte :D

lazım olur diye :D bazı txt dosyalarını düzenlemede sıkıntı çekiyorum çok büyük olduğu için notlarin kaydedildiği yeri bulsam oraya atıp notlardan düzenleme yapacağım.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Sms to file diye bir pro vardı mesajları txt formatında dosya yöneticiye kaydediyordu kullandım güzel bir pro istersen kısa mesaj olarak bir mesajı kaydedersin taslaklara sonra o program ile dosya yöneticide txt olarak açarsın ordan düzenlersin istediğini yazar silersin sonra notlarda da olsun istersen ordan kopyalar notlarada yapıştırırsın böylece notlarda da bulunur.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Sms to file diye bir pro vardı mesajları txt formatında dosya yöneticiye kaydediyordu kullandım güzel bir pro istersen kısa mesaj olarak bir mesajı kaydedersin taslaklara sonra o program ile dosya yöneticide txt olarak açarsın ordan düzenlersin istediğini yazar silersin sonra notlarda da olsun istersen ordan kopyalar notlarada yapıştırırsın böylece notlarda da bulunur.

yok o gereksiz yaw mesajlardan Direk kopyalayıp da notlarada kaydedebilirim. Benim demek istediğim mesela xplore ile 1 mblik txt dosyası düzenlenemiyor kesiyor yazıyı. Notlarin kaydedildiği yer olaydı iyiydi.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
evet ama kim bilir nerde dosya hem benim dediğim mesajlardan değil kendi dosya yöneticisinden yapacaksın.

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
tamam anladım :) dosyalarda da çok aradım ama bulamadım yaw :allalla: önerin için teşekkür ederim :)

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Rica ederim sms mms programları bölümü var ya oraya bak bulursun bulamazsan bakarım bende o da olmadı arşivimde vardı upload ederim ayrıca mesajlarını falanda txt haline getirip hafıza kartında taşıyabilirsin:)

crazy_oruc

crazy_oruc

Üye
    Konu Sahibi
Rica ederim sms mms programları bölümü var ya oraya bak bulursun bulamazsan bakarım bende o da olmadı arşivimde vardı upload ederim ayrıca mesajlarını falanda txt haline getirip hafıza kartında taşıyabilirsin:)

anladım bakarım ben :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt