Yok Daha Neler , İstatistiklerde Birilerinin Parmağımı Var Yoksa ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
Yok Daha Neler , İstatistiklerde Birilerinin Parmağımı Var Yoksa ?
Kırmızı alana dikkat !! :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
Olamazmı :ehe
O genellikle oyun bölümünde takılıyor zaten...

Burak

Üye
:ehe 2 yıldır üyeyim.benim mesaj sayımı bile geçmiş 1 ayda.uyarı almısmıdır acaba :hmmm

Revengeful

Emekli Yönetici
18000 i geçmişim :yavrum:

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi

Revengeful

Emekli Yönetici
İstatistiklerdeki gercek mesaj sayısı değil. Oraya yazınca istatistikte artar

Revengeful

Emekli Yönetici
Neden ??
Ana sayfadada gercek mesajlar yazıyor.
Bu ay attığın mesaj sayısı istatistik e yazılır ve gayet süper bence.

Mss Yzc

Mss Yzc

Üye
Sorun yapma kardeşim çalış seninde olur :ehe
uyarı meselsine gelince hiç uyarı almadm

Mert

Mert

Üye
Bende yakalanmışım objektiflere:utandım:
:kop::kop:

Mss Yzc

Mss Yzc

Üye
kameraya el salla Mert :d:

punqermojo

Üye
son 9 ay onu 1 ay yap bakalım D: bi ara bnde ne msj kasıyordm D: sora bıraktım D:

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar, Bu forumda mesaj yazmak suç değil. Bir ay içerisinde 10.000 mesajda yazabilirsiniz. Bu size uyarı verilmesini gerektirmez. Bizim dert yandığımız nokta mesaj kirliliği olması. Konuya girip,
tşk
tşk
thank...
:d:
:kop:

Bunları yaparsanız, mesajınız spam mesaj kategorisine girer. Konu kirlenmiş olur. Eğer konu hakkında bir görüşünüz, bir yanıtınız yok ise, o konuya cevap yazamazsınız. Yazarsanızda saçmalarsınız. Aslında sadece smiley yada 'teşekkürler' kelimesini içeren mesajlar, kayıtsız şartsız silinir. Kişi uyarılır(sözlü) devam ederse ceza puanı verilir. devamında banlama yöntemine başvurulur. Bu işin kuralları bunlar.

Ama Maxicep Forumdan öte, bir sıcak ortam barındırmakta. Hepimiz bu sıcak ortamın değerini bilip, gülüp eğleniyoruz. Böyle sıcak ortamın olduğu bir yerde, üyelerimizin mesaj sayılarını arttırıp, rütbe atlamaya çalışmaları çok normal. Bizlerde bunun farkında olduğumuz için, elimizden geldiğince esnek davranıyoruz.

Yani işin özü aşırıya kaçmadıktan sonra kimse mesaj kastı diye uyarı almaz. Birde benden size tavsiye, gülecekseniz içinizden gülün :D konuda güldüğünüzü belirtmenize gerek yok.

Love Prince

Love Prince

Üye
objektiflere 1. olarak yakalanmışım :cool

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Arkadaşlar, Bu forumda mesaj yazmak suç değil. Bir ay içerisinde 10.000 mesajda yazabilirsiniz. Bu size uyarı verilmesini gerektirmez. Bizim dert yandığımız nokta mesaj kirliliği olması. Konuya girip,
tşk
tşk
thank...

Bunları yaparsanız, mesajınız spam mesaj kategorisine girer. Konu kirlenmiş olur. Eğer konu hakkında bir görüşünüz, bir yanıtınız yok ise, o konuya cevap yazamazsınız. Yazarsanızda saçmalarsınız. Aslında sadece smiley yada 'teşekkürler' kelimesini içeren mesajlar, kayıtsız şartsız silinir. Kişi uyarılır(sözlü) devam ederse ceza puanı verilir. devamında banlama yöntemine başvurulur. Bu işin kuralları bunlar.

Ama Maxicep Forumdan öte, bir sıcak ortam barındırmakta. Hepimiz bu sıcak ortamın değerini bilip, gülüp eğleniyoruz. Böyle sıcak ortamın olduğu bir yerde, üyelerimizin mesaj sayılarını arttırıp, rütbe atlamaya çalışmaları çok normal. Bizlerde bunun farkında olduğumuz için, elimizden geldiğince esnek davranıyoruz.

Yani işin özü aşırıya kaçmadıktan sonra kimse mesaj kastı diye uyarı almaz. Birde benden size tavsiye, gülecekseniz içinizden gülün :D konuda güldüğünüzü belirtmenize gerek yok.

Sağolun admin bey ...

Mss Yzc

Mss Yzc

Üye
yarışa girdiler iyi mi :D

Mss Yzc

Mss Yzc

Üye
:D:D

Paranoya

Paranoya

Üye
    Konu Sahibi
tşk
tşk
thank...

Yav Erol abi ben ne diyorum sen ne yazmışsın :D neyse genede gerekli bir bilgi .
Şimdi forum kurallarında vs. bolca gördüm oyun-cafe bölümünün mesaj sayısında etkisi olmadığını yani bunu sizin kadar bende biliyorum ama madem mesaj sayısını etkilemiyor o zaman istatistiklerdede görünmesi bana saçma geldi .... bilmem şimdi anlayabildinizmi . . .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt