compton79
Üye
Yok böyle sorun!
merhaba arkadaşlar telefonum htc desire hd 2 güne kadar normal calısıyordu fakat akşam şarja taktıgımda pil bitikti taktım sarja sonra telefonu acıyım dedim actım pil durumuna baktım %12 %13 oldu neyse sonra bıraktım telefonu ama telefonu kapatmadım sabah kalktıgımda dolması gerek sarj hala dolmamıstı ve pil durumuna baktıgımda hala %13 gösteriyordu telefoonu şarjdan cıkardım ve yeniden baslattım bu seferde şarj gözüküyordu
sonra tekrar sarja taktım bu seferde aşağıda charging yerine discharging yazıyor sanırsam deşarj oluyor bu
anlayamadım gitti ve mesela telefonda oynarken şarj bittiği zaman kapanıyor yazardı ve htc logosu gellip kapanırdı fakat şimdi öyle değil kapanıyor uyarısı ve htc logosu gelmeden telefon kapanıyor yardımcı olurmusunuz arkadaşlar bu dertten 1 gündür müzdaribim bugunde 2. günü oluyor yardımlarınız için teşekkürler
anlayamadım gitti ve mesela telefonda oynarken şarj bittiği zaman kapanıyor yazardı ve htc logosu gellip kapanırdı fakat şimdi öyle değil kapanıyor uyarısı ve htc logosu gelmeden telefon kapanıyor yardımcı olurmusunuz arkadaşlar bu dertten 1 gündür müzdaribim bugunde 2. günü oluyor yardımlarınız için teşekkürler