Yok böyle sorun!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

compton79

Üye
    Konu Sahibi
Yok böyle sorun!
merhaba arkadaşlar telefonum htc desire hd 2 güne kadar normal calısıyordu fakat akşam şarja taktıgımda pil bitikti taktım sarja sonra telefonu acıyım dedim actım pil durumuna baktım %12 %13 oldu neyse sonra bıraktım telefonu ama telefonu kapatmadım sabah kalktıgımda dolması gerek sarj hala dolmamıstı ve pil durumuna baktıgımda hala %13 gösteriyordu telefoonu şarjdan cıkardım ve yeniden baslattım bu seferde şarj gözüküyordu

sonra tekrar sarja taktım bu seferde aşağıda charging yerine discharging yazıyor sanırsam deşarj oluyor bu
anlayamadım gitti ve mesela telefonda oynarken şarj bittiği zaman kapanıyor yazardı ve htc logosu gellip kapanırdı fakat şimdi öyle değil kapanıyor uyarısı ve htc logosu gelmeden telefon kapanıyor yardımcı olurmusunuz arkadaşlar bu dertten 1 gündür müzdaribim bugunde 2. günü oluyor yardımlarınız için teşekkürler

deksuri

Üye
şebeke 3g de, ve aynı zamanda mobil internet yada wifi açıksa şarjda da olsa dolmaz aynı sorunu yaşıyorum mobil veri ile hot spottan internete bağlıyorum şarja telefondaki doluluk ne kadarsa o kadar kullanabiliyorum kendiliğinden kapanıyor
işletim sistemli telefonların en büyük sorunu enerji bende kendi sorunumu yazmak için girmiştim foruma nasıl çözülür bilen varsa yardımcı olsun artık :)
htc desire

hakanserce007

Üye
bende dediğiniz olayı yaptım, telefonun hotspot özelliği açıktı, modem gibi kullanıyordum, telefon internetini kullanarak bilgisayardan nete giriyordum, telefon şarjdaydı. normale göre daha geç doldu ama kapanma gibi veya var olan şarjının azalması gibi bi durum yaşamadım. bence bataryanızda bir problem var. yani bataryanın sağlıklı olup olmadığını ilgili teknik servise kontrol ettirin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt