Faturasız Yok böyle kampanya 3gb net + 600dk + 200 sms 20 tl

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
esmeerr

esmeerr

Üye
    Konu Sahibi
Yok böyle kampanya 3gb net + 600dk + 200 sms 20 tl
Arkadaşlar az once izmir Pınarbaşı tarafındayken baktım iki kişi ayak Üstü adamin birine hat taşıma yapıyor yanlarina gittim sordum her yöne 600 dk 200 sms 2 gb net sadece 20 tl dediler
Tabi önce inanamadım hadi canım en pahalı operator bunu yapmaz dedm onlarda biz turkcell bolge Müdürlüğünden geliyoruz sadece bizim bolgeye yakın olanlar için dediler ben sizin turkcellden geldiginizi nerden bileyim dedim turkcell yaka kartlarını gösterdiler bu kartlar inanmama yetmez dedim abi numarani söyle genel merkezden msj attiralim dediler bir yeri aradi şu numaraya mesaj atabilirmisiniz dedi ve aninda turkcelden mesaj geldi ilk ay kontur yukleme zorunlulugu yok 6 ayda normal nete ek oladak 1 gb fazladan hediye net geliyor dediler hemen siz aklıma geldiniz adamın telefon numarasini aldım isteyene numarayı gönderebilirim

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: hasan3472ty ve Amedly Fatih

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Keşke bir de Türkçemizi düzgün yazsaydın :)

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Izmir pinarbaşına özel kampanyamı?

• Beğen
Tepkiler: Amedly Fatih
gutihaz1

gutihaz1

Üye
aman dikkat dolandırıcı olmasın

esmeerr

esmeerr

Üye
    Konu Sahibi
Bende aynısını sordum ben bir siteye üyeyim sitede bun kampanyadan bahesedicem arayan herkese bu kampanyadan faydalandirabilirmisiniz dedim tamam yaparız sorun olmaz herhalde dedi

gutihaz1

gutihaz1

Üye
Yöresel bir kampanya olması biraz düşündürücü o yüzden ne olur ne olmaz

heathrow

heathrow

Üye
Güzel öykü :D

Halit O.

Halit O.

Emekli Yönetici
@Revengeful gerekeni yapar mısın ?

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Arkadaslar bunlar bölgesel veya özel kampanyalar yani gizli binevi. Avea kamu gibi . Yani turkcell tim bunu paylaşması yasak . Yetkili görevlileri dahilinde pazarlama yapılır . Sms biraz az geldi eğer net 3gb ise bende yaralanmak isterim . Avea woops tan daha iyi sayılır .

Amedly Fatih

Amedly Fatih

Kapalı Hesap
Isiniz gücünüz dolandırıcılık demişsin benim dolandırıcılıkla işim olmaz sen beni tanımadan böyle bir imada bulunamazsın ben 4 yıllık fakülte mezunuyum okulumu 3. Lukle bitirdim askeligimi yedek subay olarak ozel tim komutanı olarak yaptim ve şu anda mahkemede dayım olmadığı için işim gücüm dolandırıcılık olmadığı için alnımın teriyle para kazanıyorum servis söforlügü yapıyorum

Abi günlük hayatta başımıza o kadar çok geliyor ki artık kimseye güvenemiyoruz.
Çok özür dilerim.
Hakkını helal et :(

Tamam usta uzatmayalım..
Yanlış anlaşılma oldu.
Şimdi bizi forumdan attıracaksın :)

Tamam usta uzatmayalım..
Yanlış anlaşılma oldu.
Şimdi bizi forumdan attıracaksın :)

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Yöresel ve bölgesel kampayalar konularında konu açarken dikkatli olunuz. Forumumuz bu konularda sorumluluk kabul etmeyecektir. Ayrıca bölüm kurallar gereği sadece genel kampanya konuları mevcuttur. Örnek bu hafta Edirne mağaza açılışına özel tüm hatlar ücretsiz kampanyasına sadece Edirne de ikamet edenler katılabiliyor.

@Amedly Fatih uslub ve uyarılarım konusunda sınırda olduğunu son kez hatırlatırım

:locked:

• Beğen
Tepkiler: 2558841 ve Amedly34
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt