Revengeful
Emekli Yönetici
İskender sevmiyor ama bağırsak seviyor -.-of be yenmez mi obu bağırsakla ne yapsalar güzel oluyo
![]()
İskender sevmiyor ama bağırsak seviyor -.-of be yenmez mi obu bağırsakla ne yapsalar güzel oluyo
![]()
Ağız tadımı bilirimİskender sevmiyor ama bağırsak seviyor -.-

çok ters adamsın ustaAğız tadımı bilirim![]()

Terslik değilde arkadaşın dediği gibi fakirlik sanırımçok ters adamsın usta![]()
Abooo bayılıyorum kokoreçeHayvanların bağırsaklarından ne isteriz hiç anlamam.. Bağırsak yahu bu bağırsak ..
Neyse ben kokoreç yemeye gidiyorum, hadi sonra görüşürüz..

Topraaaam seni etiketlemeyi unutmuşumşimdi herşey iyi güzelde bağırsağın içine pirinç doldurup yemek türetmek kimin aklına geldi ben onu çok merak ediyorum![]()

ayıbediyonTopraaaam seni etiketlemeyi unutmuşum![]()

Garibanlığın gözü kör olsunşimdi herşey iyi güzelde bağırsağın içine pirinç doldurup yemek türetmek kimin aklına geldi ben onu çok merak ediyorum![]()

Yani biz insanlar sonuçta tavuktan çıkan yumurtayla bile çeşit çeşit yemekler yapabilen varlıklarızGaribanlığın gözü kör olsun![]()

Ve yumurtanın aslında tavukların regli olması, balın ise arı kusmuğu olması gerçeği... Ama dünyanın en tatlı kusmuğu..Yani biz insanlar sonuçta tavuktan çıkan yumurtayla bile çeşit çeşit yemekler yapabilen varlıklarız![]()
Daha güzel değil mi ?İnsan eti?
Evet ama biraz pahalı oluyor bu aralar canlısını bulmak zor güney komşulardan getiriyorduk eskiden şimdi avların çoğu ölüDaha güzel değil mi ?
Evet ama biraz pahalı oluyor bu aralar canlısını bulmak zor güney komşulardan getiriyorduk eskiden şimdi avların çoğu ölü
Evet ama biraz pahalı oluyor bu aralar canlısını bulmak zor güney komşulardan getiriyorduk eskiden şimdi avların çoğu ölü

Ahahah aynen dede rüyalarıma girdilerThe walking dead izleye izleye ne hale geldik